Η Mobile Technology συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο συνέδριο Εθνικές Μεταφορές – Διανομές.


ethnikes metaforesTο συνέδριο διοργανώνεται από το SUPPLY CHAIN INSTITUTE με την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου στο Sofitel Αεροδρομίου υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, ΠΕΕΔ και άλλων έγκριτων φορέων.


Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα διεξαχθούν παρουσιάσεις και θα οργανωθούν ομάδες εργασίας με θεματικές που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών και εξελίξεων της εγχώριας αγοράς μεταφορών και διανομών, όπου η εταιρεία κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο, δεδομένου ότι υποστηρίζει πανελλαδικά περισσότερα από 1700 εγκατεστημένα συστήματα proof of delivery (παραλαβές/παραδόσεις) και περίπου 4500 εγκατεστημένα συστήματα τιμολόγησης επί αυτοκινήτου.


Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των συνέδρων, ο Παύλος Κατσαρός (Αντιπρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής της Mobile Technology) θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα τα πολλαπλά οφέλη των ολοκληρωμένων λύσεων Proof of Delivery για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας θα υπάρχουν demo προηγμένων και εξειδικευμένων φορητών τερματικών, εκτυπωτών κ.ά. εξοπλισμού από τους σημαντικότερους διεθνείς οίκους (Intermec, Honeywell, LXE).