To bizhub PRO C6000 της Konica Minolta επιλέχτηκε ως εκτυπωτής της χρονιάς 2011 από την European Digital Press Association.


bizhub PRO C6000Το bizhub PRO C6000 έχει κερδίσει το βραβείο 2011 για την κατηγορία Best Production Cut-Sheet Colour Printer. Το παραγωγικό σύστημα της Konica Minolta έπεισε την κριτική επιτροπή με την ταχύτητα, την απλότητα στον προγραμματισμό και την υψηλή ανάλυση εκτύπωσης. Το μικρό μέγεθος του bizhub PRO C6000 σημαίνει ότι ποιότητα εκτύπωσης παρόμοια με offset είναι διαθέσιμη και για τα κεντρικά τμήματα παραγωγής (CRD’s) και για τον χώρο των γραφικών τεχνών.


Το bizhub PRO C6000 είναι ένα σύστημα μέσης παραγωγής και απευθύνεται σε εταιρικές εκτυπωτικές μονάδες, παρόχους εκτυπώσεων, γραφεία με μεγάλους όγκους εκτυπώσεων και στις διαφημιστικές εταιρίες. Το σύστημα προσφέρει ανάλυση εκτύπωσης 1.200 x 1.200 dpi με βάθος χρώματος 8 bit και με ταχύτητα εκτύπωσης έως και 60 έγχρωμες σελίδες ανά λεπτό. Επιπλέον το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να χειριστεί υλικά εκτύπωσης έως 300 gsm και να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα in-line δυνατότητες τελικής επεξεργασίας, όπως η συρραφή ή διάτρηση. Τέλος, το βραβευμένο bizhub έχει μικρό μέγεθος, προσφέρει απλό προγραμματισμό και προσφέρει σχεδόν offset ποιότητα εκτύπωσης.