Tο you.gr προσφέρει σε αποκλειστικότητα το μοντέλο Quest X Power U με δώρο επώνυμη οθόνη LCD 18,5’’ στην τιμή των €499.


QUEST_3_06_2011Με χαρακτηριστικά στην αιχμή της τεχνολογίας, όπως 2ης γενιάς επεξεργαστή i3 της Intel, κάρτα γραφικών nVidia Geforce GT 520 1 GB, σκληρό δίσκο Western Digital στα 500GB, λειτουργικό σύστημα Windows 7, εγγύηση 3 χρόνια, προεγκατεστημένη έκδοση περιορισμένης λειτουργικότητας των εφαρμογών Word και Excel και τη μοναδική εφαρμογή Quest Recovery Partition για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις εντός 15 λεπτών, το Quest X Power U αποτελεί την καλύτερη πρόταση αγοράς desktop υπολογιστή για το καλοκαίρι.


Οι υπολογιστές Quest, που κλείνουν εφέτος τα 20 χρόνια τους, αποτελούν ένα από τα πλέον επιτυχημένα και αναγνωρισμένα προϊόντα της Ελληνικής αγοράς, έχοντας κατακτήσει τους Έλληνες καταναλωτές, για την ποιότητα κατασκευής του, την αξιοπιστία του και τις υψηλές επιδόσεις του. Η Info Quest Technologies, επιλέγει πάντα για τους υπολογιστές Quest τα καλύτερα προϊόντα της διεθνούς αγοράς και δημιουργεί εξειδικευμένες σειρές υπολογιστών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων χρηστών, είτε είναι οικιακοί χρήστες, απαιτητικοί Gamers, επαγγελματίες του σχεδίου, της εικόνας και του βίντεο, είτε επιχειρήσεις.


Παράλληλα, έχει αναπτύξει και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών υποστήριξης, εξασφαλίζοντας για κάθε πελάτη της την μέγιστη αξιοποίηση της επένδυσής του. Όχι τυχαία, οι υπολογιστές Quest επιλέγονται και συνοδεύουν καθημερινά χιλιάδες ιδιώτες και επαγγελματίες, στην εργασία, αλλά και τη διασκέδασή τους.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους υπολογιστές Quest και την προσφορά του Quest X Power U, επισκεφτείτε το www.you.gr, και τα 75 καταστήματα U σε όλη την Ελλάδα.