Η WaveMotion παρουσιάζει το νέο docking station της JBL για το iPad, το OnBeat, για δυναμική απόδοση ήχου.


jbl onbeatΗ Harman International ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας βάσης ηχείων JBL OnBeat. Το νέο αυτό docking station δίνει ζωή στην διασκέδαση από κάθε συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS, προσφέροντας ρεαλιστικό και δυναμικό ήχο.


Το JBL OnBeat είναι συμβατό και φορτίζει κάθε iPad, iPhone & iPod. Οι συσκευές «κουμπώνουν» σε έναν έξυπνο σχεδιαστικά connector. Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι iPod & iPhone μπορούν να στρέψουν τις συσκευές σε portrait (κάθετη θέση) ή landscape (οριζόντια θέση) και έτσι, με μεγαλύτερη ευκολία, να χειριστούν την συσκευή ή να απολαύσουν κάποιο video.


Το JBL OnBeat φέρει την υπογραφή της Harman σε ότι αφορά την ποιότητα του ήχου αλλά περιλαμβάνει και όλες τις ευκολίες για streaming τανιών, παιχνίδια, συνομιλίες μέσω Skype και θέαση video clips από το YouTube. To docking station μπορεί να στέλνει υλικό video, μέσω ενός προαιρετικού καλωδίου composite απευθείας σε μία τηλεόραση.


Με το remote control υπερύθρων ελέγχονται πλήρως η μουσική και οι ταινίες από όλα τα σημεία του δωματίου, ενώ οι διπλοί JBL Phoenix full-range transducers γεμίζουν τον χώρο με δυναμικό ήχο.


Η αισθητική του JBL OnBeat έρχεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα, συμπληρώνοντας αρμονικά το design του iPad, ενώ ο καθαρός και εντυπωσιακός ήχος δίνει στην ομορφιά του iPad, την φωνή που της ταιριάζει.


Το νέο JBL OnBeat διαθέτει ακόμα μία USB σύνδεση για να συγχρονίζουν και να φορτίζουν οι συσκευές όταν είναι συνδεδεμένες με την μουσική βιβλιοθήκη iTunes όπως επίσης και μία 3.5mm stereo mini jack βοηθητική είσοδο στην οποία μπορεί να συνδεθεί σχεδόν οποιαδήποτε φορητή μουσική συσκευή (τα καλώδια δεν περιλαμβάνονται).


Τέλος, η JBL δημιούργησε για τους κατόχους iPod & iPhone μία απλή αλλά έξυπνη εφαρμογή, την JBL OnBeat App, η οποία προσφέρει ψηφιακό έλεγχο του docking station OnBeat. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από το App Store της Apple.


Διαθεσιμότητα
Το JBL OnBeat θα είναι διαθέσιμο με Προτεινόμενη Λιανική €179, από τα μέσα Ιουνίου, σε περιορισμένη ποσότητα από τα καταστήματα Public και από τα μέσα Ιουλίου σε όλα τα μεγάλα δίκτυα Λιανικής αλλά και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα.