Η Navigon υποδέχεται το καλοκαίρι με νέες μειωμένες τιμές στο πρωτοποριακό μοντέλο 70 Premium.


NAVIGON70seriesΈτσι μπορούν πλέον όλοι να προγραμματίσουν τις διακοπές τους με αυτοκίνητο επιλέγοντας ένα Premium μοντέλο, σε πολύ προσιτή τιμή. Το Navigon 70 Premium ενσωματώνει οθόνη αφής 5 ιντσών, αλλά και μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής του χάρτη, χάρη στον πρωτοποριακό Motion Sensor, που με την ενεργοποίησή του εξαφανίζεται αυτόματα η ένδειξη NAVIGON MyBest POI και η γραμμή επιλογών του NAVIGON, για να μπορεί ο χρήστης να βλέπει περισσότερα από το χάρτη και να οδηγεί με μεγαλύτερη ασφάλεια.


Αξιοσημείωτη είναι η λειτουργία Professional Voice Command 2.0 στα ελληνικά, που παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης όλων των λειτουργιών μιλώντας στη συσκευή απλά στα ελληνικά, όχι μόνο με μεμονωμένες λέξεις, αλλά με ολοκληρωμένες προτάσεις.


NAVIGON Fresh Maps
Για να είστε πάντα ενημερωμένοι με τους πιο πρόσφατους χάρτες της Ευρώπης, αρκεί να δηλώσετε τη συσκευή πλοήγησης NAVIGON 70 Premium μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς της και να πάρετε τη 2ετή συνδρομή στην υπηρεσία NAVIGON Fresh Maps, όπου κάθε τρίμηνο θα λαμβάνετε ενημέρωση νέων χαρτών στην τιμή των 20€ αντί 100€.


Τιμές και διαθεσιμότητα
Το NAVIGON 70 Premium διατίθεται στις γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και τεχνολογίας σε νέα μειωμένη τιμή (ενδεικτική λιανική τιμή 229 ευρώ1) και περιλαμβάνει τους χάρτες της Ελλάδας και 43 χωρών της Ευρώπης από την εταιρεία NAVTEQ, ενώ καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας δύο ετών.