Τα εισιτήρια αυτά θα δίνουν στους επιβάτες απεριόριστη ευελιξία, ώστε να μπορούν να αλλάξουν την ημερομηνία της πτήσης τους.


EasyjetΑυτό μπορεί να γίνει μέχρι και δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης των επιβατών. Οι επιβάτες που κάνουν κράτηση easyJet flexi fare επωφελούνται αυτόματα και από speedy boarding, έχουν μηδαμινές χρεώσεις κράτησης και μια χειραποσκευή χωρίς επιπλέον χρέωση.


Τα νέα Flexi fares ήταν αρχικά διαθέσιμα μόνο μέσω των καναλιών business booking, συμπεριλαμβανομένων των Συστημάτων Global Distribution (GDS) και των συστημάτων κρατήσεων των εταιριών ταξιδιών Το να γίνουν τα Flexi fares διαθέσιμα από το easyJet.com, μία από τις 10 πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες του Ηνωμένου Βασιλείου, δίνει τη δυνατότητα σε περίπου 325 εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται το easyJet.com ετησίως να χρησιμοποιήσουν αυτή την καινούργια υπηρεσία.


Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν όσες αλλαγές της ημερομηνίας θέλουν, εντός τεσσάρων εβδομάδων –μία εβδομάδα πριν και έως τρεις εβδομάδες μετά την αρχική ημερομηνία κράτησης.


Η easyJet με την υπηρεσία Flexi fares παραμένει πιστή στη δέσμευση της για χαμηλές τιμές, καθώς οι τιμές ξεκινούν από £99.99, πιο οικονομικές και από αυτές που προσφέρουν οι κλασικές αερογραμμές.