Οι THE RASMUS αποθεώθηκαν από το κοινό στο πιο free & loud live κάτω από την Ακρόπολη αποκλειστικά για το MAD και το Vodafone CU.

vodafonemadTο MAD και το VODAFONE CU έφεραν στην Ελλάδα τους The Rasmus, το δημοφιλές συγκρότημα από τη Φινλανδία, για μία μοναδική συναυλία…κάτω από την Ακρόπολη. Από νωρίς το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου, οι fans των The Rasmus συγκεντρώθηκαν στο Θησείο για να παρακολουθήσουν από κοντά το αγαπημένο τους συγκρότημα. Μαζί τους και οι 300 τυχεροί CU συνδρομητές που κέρδισαν VODAFONE CU VIP PASS και βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το stage. Λίγο πριν την έναρξη του live ο κόσμος είχε κατακλύσει την Αποστόλου Παύλου περιμένοντας με ανυπομονησία την άφιξη του συγκροτήματος.

H παρουσιάστρια του MAD TV Λυδία Παπαϊωάννου καλωσορίζει τον κόσμο στο “3ο MAD live in Athens by VODAFONE CU” και το live ξεκινάει δυναμικά με το νέο single των Τhe Rasmus “Livin in a world without you” και τους fans να τραγουδούν δυνατά τους στίχους! Ο Lauri, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, λέει: “Xαιρόμαστε που είμαστε εδώ! Είναι υπέροχα!» και συνεχίζει λέγοντας ότι ήρθαν το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, ένα μέρος που τους ενέπνευσε πολύ και έγραψαν τα περισσότερα κομμάτια του καινούργιου τους album “Black Roses”. Ακολουθούν τα κομμάτια “Ghost of love”, “First day of my life”, “Justify”, “Your Forgiveness”.

«Ακρόπολη!!!» φωνάζει ο Εero, ο μπασίστας του group, και συνεχίζει λέγοντας ότι επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και ένιωσαν σαν φιλόσοφοι… Το πλήθος παραληρεί και το live συνεχίζεται με άλλα αγαπημένα κομμάτια… “No fear”, “Immortal”, “Pelleily, “Ghostbusters”,“Sail Away” και φυσικά το “In the Shadows”…

Παρόλο που το συγκρότημα καληνυχτίζει το κοινό ένα τόσο δυνατό live δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς encore… «Θέλετε κι άλλο?», “NΑΙΙΙΙ” φωνάζει το κοινό, ο ντράμερ Aki πετάει τις μπαγκέτες του στους fans και η βραδιά κορυφώνεται με τους Τhe Rasmus να παίζουν την εισαγωγή από το μουσικό θέμα της ταινίας «Ζορμπάς» αλλά και το κομμάτι “Guilty”!

Μετά το τέλος της συναυλίας τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος συνάντησαν τους νικητές των διαγωνισμών του Vodafone CU και του Mad Radio 106,2 σε ένα special Meet & Greet Session για να υπογράψουν τα cd’s τους, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

H δεύτερη μέρα των The Rasmus στην Αθήνα ξεκίνησε με μία διαδραστική virtual ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά η οποία έγινε στον Ελληνικό Κόσμο, το πολιτιστικό κέντρο του Ίδρυματος Μείζονος Ελληνισμού. Το συγκρότημα ήρθε κοντά στην ελληνική παράδοση, ιστορία και πολιτισμό μέσω των τρισδιάστατων αναπαραστάσεων που παρακολούθησε στον εντυπωσιακό θόλο της αίθουσας.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κατάστημα Metropolis του Κολωνακίου για ένα αποκλειστικό Autograph Session. Oι fans τους είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί, ερχόμενοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να πάρουν το πολυπόθητο αυτόγραφο, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με το αγαπημένο τους group.

You want more? Οι Mad viewers είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία αποκλειστική συνέντευξη των The Rasmus στο Mad TV και την εκπομπή Your Space με την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και να τους ακούσουν ζωντανά στο Mad Radio 106.2 στην εκπομπή του Spyrea Sid!

MAD Live in Athens by VODAFONE CU – THE RASMUS!

Additional tips για την επίσκεψη των THE RASMUS στην Αθήνα:
• Δήλωσαν ότι το Θησείο είναι το καλύτερο συναυλιακό spot που έχουν παίξει μέχρι σήμερα!
• Ο Εero, ο μπασίστας του group, είχε μονίμως στο πέτο του την κονκάρδα με τη φωτογραφία της yogi του, εvώ πριν βγει on stage έκανε μισή ώρα meditation.
• Ο Αki, drummer του group, την ημέρα του live είχε τα γενέθλιά του.
• Προηγούμενος σταθμός τους ήταν το Μεξικό για το οποίο μας είπαν ότι οι γυναίκες συνηθίζουν να τους δείχνουν το στήθος τους στα live και αυτό τους αποδιοργάνωνε!
• Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την χώρα μας. Μάλιστα όπως είπαν και στο live πολλά από τα κομμάτια του νέου τους album τα έγραψαν στη Φολέγανδρο πριν από λίγο καιρό.
• Και τα 4 μέλη του συγκροτήματος μας αποκάλυψαν ότι έχουν παιδιά! Ο Eero μάλιστα έχει δύο!
• Ο Paoli μένει το μισό χρόνο στη Σιγκαπούρη με τη σύζυγό του και το παιδί τους. Αγαπημένο του χόμπι είναι το wakeboard σε λίμνες.
• Ο Paoli έχει γράψει τα τραγούδια των KWAN! (Tainted Love, Shine)
• O Eero και ο Lauri ήταν συγκάτοικοι όταν ήταν 18 χρονών.
• Στο autograph session στο κατάστημα Metropolis θαυμάστριες τους έφεραν μαύρα τριαντάφυλλα τα οποία είχαν βάψει μόνες του.
• O Lauri έχει 7 ψευδώνυμα…ένα από αυτά είναι Pauri.
• Και οι 4 παραδέχτηκαν ότι έχουν εμμονή με την ελληνική κουζίνα.
• O Lauri έτρωγε για πρωινό χωριάτικη σαλάτα!