Η Lamda Hellix κέρδισε το βραβείο Best European Data Center Facilities Management in 2011 στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου 2011.


lamda_hellixH βράβευση έγινε στα ετήσια Πανευρωπαϊκά βραβεία που διοργανώνονται από το Data Centres Europe Awards. Τις υποψηφιότητες, από περισσότερες από 30 χώρες, έκρινε ειδική επιτροπή αποτελούμενη από ανεξάρτητους κορυφαίους ειδικούς σε θέματα υποδομών και υπηρεσιών Data Centers.


Η βράβευση της LAMDA Hellix για τρίτη συνεχή χρονιά, αποτελεί επιστέγασμα των επενδύσεων, της τεχνογνωσίας και της ομαδικής δουλειάς στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και λειτουργίας World-Class Data Center Services.


Το βραβείο Facilities Management for Data Centres 2011 αναγνωρίζει και βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης για Data Centers, συμπεριλαμβανομένης της θέσπισης στρατηγικών διαχείρισης, της δημιουργίας δεικτών απόδοσης, της υιοθέτησης πολιτικών και πρακτικών διαχείρισης προβλεπτικής, προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης, της βελτιστοποίησης της λειτουργίας των εγκαταστάσεων, της επίτευξη προτύπων και πιστοποιήσεων υψηλού επιπέδου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, καθώς και της επίτευξης του συμφωνημένου επιπέδου διαθεσιμότητας.