Από τις 20 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμη μια αναβάθμιση του λογισμικού firmware για τις υπάρχουσες μηχανές α33 και α55 της Sony.


SLT-A35 lifestyleΘα υπάρχει πλέον υποστήριξη για τη λειτουργία ‘Picture Effect’ της νέας α35. Επίσης υποστηρίζεται η λειτουργία συγχρονισμού φλας High-Speed Synch κατά την ασύρματη λειτουργία με συμβατό εξωτερικό φλας (μόνο για την α55). Η «εργονομία» της μηχανής βελτιώνεται επίσης, περαιτέρω με ανανεωμένα μενού και μια νέα λειτουργία, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να απενεργοποιεί από την οθόνη τις παραμέτρους της λήψης, ώστε να μπορέσει να δει καθαρά και απρόσκοπτα τη σύνθεση του κάδρου του.


Η ένδειξη του ψηφιακού οργάνου ελέγχου στάθμης (Digital Level Gauge) της μηχανής εμφανίζεται και κατά τις λήψεις με την προαιρετική εξωτερική LCD οθόνη CLM-V55. Τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται συχνότερα μπορούν πλέον να καταχωρούνται στο κουμπί D-RANGE, το οποίο μπορεί να τα ανακαλεί, όποτε ο χρήστης το επιθυμεί για άμεση πρόσβαση, παρακάμπτοντας το μενού.


Μπορείτε να ‘κατεβάσετε’ την τελευταία αναβάθμιση του λογισμικού firmware έκδοσης 2.00 για την α33 και την α55 από τις ακόλουθες διευθύνσεις: http://support.sony-europe.com/dime/crl/slt/slt.aspx?site=odw_el_GR&m=SLT-A33 και http://support.sony-europe.com/dime/crl/slt/slt.aspx?site=odw_el_GR&m=SLT-A55