Ο νέος έγχρωμος δικτυακός επιτραπέζιος εκτυπωτής C3300n έρχεται να ολοκληρώσει την υπάρχουσα γκάμα έγχρωμων εκτυπωτών της OKI Printing Solutions.

okipr25o085Ο C3300n προσφέρει αξιοπιστία και ποιότητα στο αποτέλεσμα εκτύπωσης, βασιζόμενος στην τεχνολογία μονού περάσματος της ΟΚΙ Printing Solutions και έρχεται να αναβαθμίσει την εικόνα των “μικρών” έγχρωμων εκτυπωτών laser. Με ταχύτητα εκτύπωσης 12 σελίδων το λεπτό σε έγχρωμη / 16 σε μονόχρωμη και με ποιότητα ανάλυσης 1200x600dpi, ο C3300n θα αποτελέσει την ιδανική λύση για ένα ατομικό γραφείο, για τους ελεύθερους επαγγελματίες ή για πολύ μικρά περιβάλλοντα εργασίας.
Διαθέτει στάνταρ μνήμη 32ΜΒ και μεγάλη ευελιξία στη δυνατότητα διαχείρισης διαφόρων μέσων, όπως επαγγελματικές κάρτες και ετικέτες, καθώς και χαρτί βάρους μέχρι 203γρ. Ο εργονομικός σχεδιασμός του C3300n δίνει μεγάλη ευκολία στη χρήση, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία μέσα από τη πλήρη γκάμα δυνατοτήτων που διαθέτει. Με την κασέτα τροφοδοσίας 250 φύλλων και την παραγωγικότητα να φτάνει μέχρι 35.000 σελίδες το μήνα, διευκολύνει την in house εκτύπωση προσφέροντας λύση στις εκτυπωτικές ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων. Παράλληλα, χρησιμοποιεί ξεχωριστά αναλώσιμα με διάρκεια τονερ 1.5Κ ή 2.5Κ, επιλογές που προσφέρουν ευελιξία και οικονομία στους χρήστες.
Ο νέος C3300n καλύπτει τόσο οι μονόχρωμες όσο και οι έγχρωμες εκτυπωτικές ανάγκες της μικρής επιχείρησης με τον πλέον ολοκληρωμένο, αποδοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό τρόπο.