Στη νέα αυτή έκδοση προστέθηκαν μερικά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που κάνουν καλύτερη την εμπειρία του Taxibeat.


taxibeat testΗ σημαντικότερη από τις προσθήκες είναι το “Test Drive“, η απάντηση στο ερώτημα “τι είναι αυτό το πράγμα, και πως δουλεύει;“. Πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να καταλάβουν αμέσως πως λειτουργούν τα βήματα της εφαρμογής. “Τι κάνω τώρα, ποιό κουμπί να πατήσω;“. Όταν κάποιος ανοίξει την νέα έκδοση της εφαρμογής για πρώτη φορά, θα “υποχρεωθεί” να τρέξει μια εικονική κλήση προς ένα εικονικό οδηγό ταξί (τον Test Driver). Θα ακολουθήσει όλα τα βήματα που κάνει κάποιος για να καλέσει ένα ταξί, από την εύρεση μέχρι την αποβίβαση και τη βαθμολογία.


Μετά την ολοκλήρωση της εικονικής διαδρομής η εφαρμογή θα μπαίνει σε κανονική λειτουργία. Παρόλα αυτά, ένα κουμπί “Test Drive” θα είναι πάντα διαθέσιμο στο πάνω μέρος της οθόνης, ώστε όποτε θέλει κάποιος να επαναλάβει την εικονική διαδρομή για εξοικείωση του, ή για να δείξει σε κάποιον γνωστό του πως δουλεύει το Taxibeat χωρίς να χρειάζεται να καλέσει κάποιον πραγματικό οδηγό.


Κλήση σε οδηγό
Μια άλλη προσθήκη που προέκυψε από τις γνώμες των πελατών ήταν η προσθήκη ενός κουμπιού με το οποίο μπορείς να καλείς τον οδηγό που περιμένεις να σε παραλάβει. Διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να γίνει μια τηλεφωνική κλήση από τον πελάτη προς τον οδηγό για να μπορέσουν τελικά να συναντηθούν, είτε επειδή η σύνδεση διακόπηκε, είτε επειδή δεν καταγράφηκε σωστά η διεύθυνση στο χάρτη, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.


Φυσικά, το κουμπί αυτό εμφανίζεται μόνο από τη στιγμή που οδηγός αποδέχεται μια κλήση σας, και έρχεται να σας παραλάβει. Τελευταία προσθήκη ήταν η εμφάνιση της διεύθυνσης παραλαβής σε όλες τις οθόνες μετά την αποδοχή μιας κλήσης από τον οδηγό.