Η On Telecoms παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πελατών.


Logo ON_March2011Στις ήδη υπάρχουσες Online υπηρεσίες της On Telecoms, όπως πρόσβαση στο λογαριασμό και την πλήρη ανάλυση κλήσεων, Online πληρωμή, Online τεχνική υποστήριξη, ρυθμίσεις γραμμής ADSL, On Fax, On SMS, 2 Mbps upload κλπ., έρχεται να προστεθεί μία σειρά από νέα Online εργαλεία που συνθέτουν πλέον ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πελατών.


Πλέον, μέσα από τις νέες υπηρεσίες που διατίθενται στην προσωπική του σελίδα My On, ο κάθε συνδρομητής μπορεί να δει την ταχύτητα σύνδεσής του, να έχει μία πλήρη εικόνα για τις χρεώσεις που έχει ήδη κάνει και να προϋπολογίσει το κόστος μίας κλήσης.


Πιο συγκεκριμένα, οι νέες υπηρεσίες που προσφέρονται από την On Telecoms είναι οι ακόλουθες:
Προβολή ταχύτητας internet: Ο χρήστης μπορεί να δει την ταχύτητα upload και download και άλλα χαρακτηριστικά της σύνδεσής του, από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται.
Πρόσφατες κλήσεις (μη τιμολογημένες): Με αυτή την υπηρεσία ο χρήστης μπορεί να δει τις κλήσεις οι οποίες δεν έχουν τιμολογηθεί ακόμα, την αξία τους (προ ΦΠΑ), την κατηγορία στην οποία ανήκουν (αστικές, υπεραστικές, προς κινητά κλπ.), την ημερομηνία και ώρα που πραγματοποιήθηκαν, τη διάρκειά τους και το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας (όπου αυτός υφίσταται). Επίσης, μπορεί να τις αποθηκεύσει σε excel.
Υπολογισμός κόστους κλήσης: Ο χρήστης μπορεί να υπολογίσει το κόστος κλήσης πριν την πραγματοποιήσει. Απλά εισάγει τον αριθμό που θα καλέσει και το χρόνο που πιστεύει ότι θα διαρκέσει η κλήση. Η υπηρεσία θα τον ενημερώσει τόσο για το κόστος όσο και για τον προορισμό κλήσης (πχ. Ηνωμένο Βασίλειο – Λονδίνο κλπ.).