Η Panda Security ανακοινώνει τη σειρά οικιακών προϊόντων 2012 για προστασία σε πραγματικό χρόνο.


panda 2012Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε τη νέα σειρά προϊόντων ασφαλείας 2012, για οικιακή χρήση και συγκεκριμένα τα προϊόντα: Panda Internet Security 2012 για Netbooks, Panda Antivirus Pro 2012, Panda Internet Security 2012 και Panda Global Protection 2012. Όλες οι λύσεις είναι διαθέσιμες για online αγορά στη διεύθυνση www.pandasecurity.com ενώ στα καταστήματα θα είναι διαθέσιμες τον Ιούλιου 2011.


Η σειρά προϊόντων 2012 της Panda Security είναι η πιο ολοκληρωμένη σειρά μέχρι σήμερα. Οι νέες λύσεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες του Internet που θέλουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες του Web 2.0 και του ψηφιακού κόσμου. Αυτές οι λύσεις προσφέρουν προστασία σε πραγματικό χρόνο από γνωστές και άγνωστες απειλές, αφού εκμεταλλεύονται τη γνώση και την πείρα εκατομμυρίων χρηστών που κάνουν χρήση της cloud-based τεχνολογίας της Panda, Collective Intelligence.


Καθημερινά, τα PandaLabs δέχονται περίπου 98.000 νέα αρχεία για ανάλυση. Από αυτά, τα 73.000, είναι νέα malware τα οποία η τεχνολογία Collective Intelligence αναλύει, κατηγοριοποιεί και επανορθώνει στο 99,4% των περιπτώσεων. Συλλέγοντας πληροφορίες για τα malware από την κοινότητα της Panda σε ολόκληρο κόσμο, η τεχνολογία Collective Intelligence βελτιώνει συνεχώς τα επίπεδα προστασίας και προσφέρει ακόμη ταχύτερη ανταπόκριση σε νέες επιθέσεις από malware.


Το Panda Global Protection 2012, η πιο πλήρης λύση της νέας σειράς προϊόντων, είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Περιλαμβάνει επίσης το Panda Safe Browser, το οποίο διαφυλάττει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των χρηστών στο Internet και ειδικά στα περιβάλλοντα Web 2.0, όπως τα sites κοινωνικών δικτύων. Επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν προσωπικά αρχεία και folders ώστε να εμποδίσουν την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, πληροφοριών που χρησιμοποιούνται στις τραπεζικές συναλλαγές και οικονομικά δεδομένα καθώς και κάθε είδους περιεχόμενο multimedia που έχει αξία για αυτούς.


Η νέα έκδοση βασίζεται στη λειτουργικότητα που έχει τοποθετήσει το Panda Global Protection στην κορυφή των προτίμησης των χρηστών. Περιλαμβάνει μια πολύ αποτελεσματική antivirus «μηχανή» προκειμένου να προσφέρεται προστασία από γνωστούς και άγνωστους ιούς, ένα firewall με WiFi προστασία ώστε να μπλοκάρει τους εισβολείς και τους hackers, το Panda USB Vaccine που εμποδίζει τη διανομή μολύνσεων μέσω των USB συσκευών, φίλτρα εμπιστευτικών πληροφοριών ώστε τα προσωπικά δεδομένα να παραμένουν ασφαλή, δυνατότητα αντίγραφων ασφάλειας και επαναφοράς και ρυθμίσεις που αφορούν στην απόδοση του υπολογιστή.


Επιπλέον η λύση περιλαμβάνει νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά:
– Νέες τεχνολογίες ενίσχυσης του ελέγχου που βασίζεται στο cloud για ιούς και άλλες απειλές, και βελτιωμένες λειτουργίες γονικού ελέγχου για ακόμη ασφαλέστερο σερφάρισμα στο Internet
– Προστασία Anti-spam με βελτιωμένα ποσοστά μπλοκαρίσματος ανεπιθύμητων emails
– Νέο σύστημα URL filtering
– Προσωπικό firewall με WiFi προστασία για μπλοκάρισμα των εισβολέων και των hackers
– Νέα εμφάνιση του interface


Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τα νέα προϊόντα 2012 κατεβάζοντάς τα από το http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/ ή να τα αγοράσετε μέσω του: https://shop.pandasecurity.com/.