Η Eset ανακοινώνει τη διάθεση της Release Candidate για το File Security 4.3 for Microsoft Windows Server.


Eset logoΗ Release Candidate έκδοση του προϊόντος αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την ολοκλήρωση του προϊόντος πριν διατεθεί στην αγορά προς πώληση. Το Eset File Security 4.3 for Microsoft Windows Server Release Candidate είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε δίκτυα επιχειρήσεων και δεδομένα υψίστης σημασίας.


Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τη νέα λειτουργία eShell, που επιτρέπει τον έλεγχο μέσω κονσόλας (command line control interface) και ενισχύει τις δυνατότητες διαχείρισης των λύσεων ασφαλείας της Eset σε ένα δικτυακό περιβάλλον.


Η μηχανή σάρωσης του NOD32 Antivirus 4 είναι γρήγορη, ακριβής και με χαμηλό αποτύπωμα. Το ESET File Security 4.3 προφυλάσσει IT υποδομές ζωτικής σημασίας μίας επιχείρησης από malware που επιδιώκει να προσβάλλει δεδομένα της εταιρείας ή να εμποδίσει κάποιες ενέργειες να εκτελεστούν.


Βελτιώσεις του ESET File Security 4.3 for Microsoft Windows Server Release Candidate:
eShell – Η νέα λειτουργία διαθέτει command line control interface, ιδιαιτέρως χρήσιμο για προηγμένη διαχείριση των λύσεων ασφαλείας της ESET σε δικτυακό περιβάλλον. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να πραγματοποιήσουν σύνθετες εργασίες, όπως εξαγωγή των αρχείων καταγραφής σε αρχεία κειμένου, ενεργοποίηση / απενεργοποίηση λειτουργιών από απόσταση ή εκτέλεση εντολών σε σχέση με εφαρμογές τρίτων. Ως εκ τούτου, οι διαχειριστές του συστήματος μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλαπλά προβλήματα ταυτόχρονα.


Συνολικά, με την έκδοση Release Candidate εισάγονται πέντε νέες λειτουργίες και πολλές βελτιώσεις.