Οι νέοι κάτοχοι των Nokia Ν8, E7, C6-01 και C7, έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν δωρεάν 20 δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών.


Nokia Ovi Store logoΗ προσφορά, που είναι συνολικού ύψους πάνω από 50€, θα βρίσκεται σε ισχύ για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, οι τίτλοι που θα σας κρατήσουν συντροφιά και θα προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης αυτό το καλοκαίρι, είναι οι εξής:


Tetris HD
Το Tetris είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια σε smartphones. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που το έχουν παίξει και αγαπήσει περισσότεροι από 60 εκατομμύρια παίκτες. Εμείς προσθέσαμε τα χαρακτηριστικά ώστε να το κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για το κινητό σας. Τρεις νέες εκδόσεις θα διασκεδάσουν τόσο τον απλό παίκτη όσο και τον επαγγελματία.


Worms HD
Το αυθεντικό, βραβευμένο, turn-based παιχνίδι στρατηγικής. Μπες στη μάχη με κλασσικά όπλα όπως το Banana Bomb. Πολέμησε σε επίπεδα πολλαπλών δεξιοτήτων, από το Easy στο Insane. Αστείοι διάλογοι και φανταστικό animation που σίγουρα θα σας κάνουν να επιστρέψετε για περισσότερη εκρηκτική διασκέδαση.


Sims 3
Βασισμένο στο κορυφαίο ηλεκτρονικό παιχνίδι όλων των εποχών, το The Sims 3 προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες παιχνιδιού στο κινητό σου. Απόλαυσε αναπάντεχες εκπλήξεις και σκανταλιές καθορίζοντας τη μοίρα των Sims σου και εκπληρώνοντας τις επιθυμίες τους.


GT Racing HD
Μπες στον συναρπαστικό κόσμο της προσομοίωσης αγώνων που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα από τους πιο διάσημους κατασκευαστές παγκοσμίως όπως η Ferrari ή η Lamborghini. Πήγαινε μια βόλτα το αμάξι σου στις 14 πίστες όπως την εικονική Laguna Seca, καθώς και σε πόλεις ή ακόμα και πίστες ράλι. Kέρδισε κύπελλα ώστε να γίνεις ένας θρύλος της οδήγησης στο GT Racing: Motor Academy.


Spiderman HD
Ο φιλικός Spider-Man της γειτονιάς σου μάχεται για να σώσει την αγαπημένη του πόλη! Ο Spider-Man θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει όλες τις φοβερές του δυνάμεις για να σώσει την Νέα Υόρκη από την χειρότερη επίθεση Super Villains που έχει δει ποτέ η πόλη. Πολέμησε ενάντια στον χρόνο για να σταματήσεις την τρέλα και το χάος που δημιούργησαν οι Super Villains που θέλουν να καταλάβουν την πόλη και να διασκορπίσουν έναν δηλητηριώδη ιό. Είσαι έτοιμος για την πρόκληση;


Guitar Rock Tour HD
Αν σου αρέσει η ροκ μουσική και έχεις την αίσθηση του ρυθμού, η διαδρομή σου στο καλλιτεχνικό στερέωμα ξεκινάει εδώ! Κιθαρίστας ή ντράμερ, διάλεξε τον δρόμο σου: ταξίδεψε από το Βερολίνο στο Τόκιο και βάλε φωτιά στα διασημότερα stages με την μπάντα σου. Άγγιξε την οθόνη στον ρυθμό των αγαπημένων στου κομματιών και μην χάσεις νότα γιατί θα το ακούσεις. I Love Rock ‘N Roll, Call Me, Paranoid, και άλλα: παίξε τις πιο δημοφιλείς ροκ επιτυχίες. Το Ροκ χρειάζεται έναν καινούριο θρύλο: Αντιμετώπισε την πρόκληση.


Avatar HD
Μπες στον κόσμο του Avatar™του James Cameron, και ξεκίνησε ένα ταξίδι λύτρωσης και ανακάλυψης δύο δεκαετίες πριν τα γεγονότα της ταινίας. Ως Cpt. Ryan Lorenz, θα μεταφέρεις την συνείδηση σου στο σώμα ενός πειραματικού υβριδίου ανθρώπου-Na’vi και θα γίνεις το πρώτο avatar. Μπορείς να αντέξεις την ισχυρή μετάλλαξη που θα ξεδιπλωθεί; Θα δεις τις νέες σου δυνάμεις να σώζουν τους Na’vi, ή θα συνεργαστείς με τους ανθρώπους στην καταστροφή του κόσμου τους;


Angry Birds Seasons
Angry Birds Seasons: Easter Eggs. Όπως όλοι γνωρίζουμε κάθε εποχή είναι εποχή Angry Birds. Μετά τα St. Patrick ’s, Trick Or Treat και το Season’s Greedings, το Angry Birds Seasons επέστρεψε – και τώρα υπάρχουν σοκολατένια αυγά και κουνελάκια


WSOP Hold’em Legend
Γίνε ένας θρύλος του Hold ’em κερδίζοντας στο πιο διάσημο τουρνουά World Series. Χτίσε το bankroll σου μπλοφάροντας και κέρδισε high-stakes WSOP events στο Las Vegas και σε διεθνή καζίνο. Αυτό είναι το πιο αυθεντικό, γρήγορο ρυθμό παιχνίδι πόκερ σε κινητό. Αναγνώρισε τα σημάδια των αντιπάλων και πήγαινε all-in όπως οι κορυφαίοι. Ο καθένας μπορεί να παίξει πόκερ, άλλα έχεις αυτό που χρειάζεται για να γίνεις θρύλος του Hold’em;


Farm Frenzy
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν να έχεις την δική σου φάρμα; Να φροντίζεις κότες, πρόβατα, αγελάδες, να παράγεις κέικ, μαλλί, βούτυρο και τυρί; Αν θες να το δοκιμάσεις χωρίς να χρειαστεί να σηκώνεσαι το ξημέρωμα κάθε μέρα, το Farm Frenzy είναι το παιχνίδι για σένα.


Monopoly HD
Απολαύστε την νέα έκδοση για κινητά του κλασσικού παιχνιδιού MONOPOLY –από την EA. Με όλες τις αρχικές τοποθεσίες, μάρκες και κανόνες, η MONOPOLY αναπλάθει τη γεύση, την αίσθηση και την δράση των συμφωνιών του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού στον κόσμο. Το παιχνίδι διαθέτει την νέα όψη του επιτραπέζιου παιχνιδιού του 2008 συμπεριλαμβάνοντας για πρώτη φορά το νόμισμα της MONOPOLY. Διάλεξε τα αγαπημένα σου παλιά πιόνια, κάνε συμφωνίες και απόκτησε τα όλα για να κερδίσεις.


Pac-Man Championship
Tο No.1 Arcade παιχνίδι όλων των εποχών με ολοκληρωμένα Hi-Res γραφικά και 6 νέα game modes. Τρέξε ενάντια στον χρόνο, φάε τα PAC pellets και απόφυγε τα φαντάσματα. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν σκοτεινό λαβύρινθο, ιλιγγιώδη ταχύτητα και έναν λαβύρινθο που αλλάζει σχήμα. Ανέβασε το high score σου στον παγκόσμιο πίνακα για να στεφθείς PAC-MAN Champion.


Assassins Creed HD
Μπες στον κόσμο του prequel του θρυλικού Assassin’s Creed. Παίξε με τον Master Assassin Altaïr, σε μία αναζήτηση που προσφέρει πλούσιο παιχνίδι και καλά ισορροπημένο συνδυασμό stealth, χαοτικής δράσης και αινιγμάτων μέσα σε ένα πλήρες 3D περιβάλλον της Μέσης Ανατολής στην εποχή των Σταυροφοριών.


Hawx HD
Είσαι ο David Crenshaw και δουλεύεις για την ARTEMIS, μία ιδιωτική στρατιωτική επιχείρηση. Είσαι υπεύθυνος να παρέχεις την απαραίτητη υποστήριξη στην ελίτ μονάδα Ghost Recon. Ο στόχος σου είναι να απαλλάξεις τον κόσμο από επικίνδυνους τρομοκράτες που απειλούν την παγκόσμια σταθερότητα. Η επίθεση έχει ξεκινήσει.


Hero of Sparta HD
Ξυπνάς μόνος σου σε μία άγνωστη παραλία- το πλοίο σου και ολόκληρο το πλήρωμα λειπει… Είναι η αρχή μιας επικής Οδύσσειας για να ανακαλύψεις τι παιχνίδι σου παίζουν οι θεοί, βασιλιά Άργε. Πάλεψε σαν Σπαρτιάτης πολέμιστής για να αποφύγεις έναν τραγικό θάνατο καθώς ταξιδεύεις από το νησί του Κύκλωπα στα βάθη του Κάτω Κόσμου. Πολέμησε τα πιο απίστευτα τέρατα της μυθολογίας, αψήφησε τον Κέρβερο και τους Κύκλωπες! Είναι η ευκαιρία να γράψεις το δικό σου μύθο.


Settlers HD
Καλωσήρθες στον κόσμο των Settlers! Έχεις φτάσει σε έναν θαυμάσιο τόπο που κατοικείται Ρωμαίους, Βίκινγκς και Μάγιας που μάχονται ή συνεργάζονται για την επίτευξη ποικίλων στόχων. Αυτοί οι στόχοι περιλαμβάνουν την κατάκτηση γης, τη διασφάλιση πρώτων υλών ή απλώς την προσπάθεια δημιουργίας του πιο όμορφου οικισμού. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας δρόμοι που οδηγούν στην επιτυχία – μπορείς να ασχοληθείς με το εμπόριο, να συνάψεις συμμαχίες ή να οδηγήσεις τον στρατό σου στην μάχη.


Angry Birds Rio
Angry Birds Rio Free Τι συμβαίνει όταν τα αγαπημένα μας σκληρά πουλερικά φυλακίζονται σε κλουβί και στέλνονται στο Ρίο; Θυμώνουν πολύ. Στο Angry Birds Rio, τα αυθεντικά Angry Birds απάγονται και τα πηγαίνουν στην μαγική πόλη του Rio de Janeiro, όπου τελικά ξεφεύγουν από τα αφεντικά τους και πάνε να σώσουν τους φίλους τους, Blu και Jewel – τους πρωταγωνιστές της επόμενης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Fox, Rio. Το Angry Birds Rio συνδυάζει το αυθεντικό παιχνίδι με μοναδικά twists βασισμένα στην ταινία.


Fruit Ninja
Η παγκόσμια επιτυχία Fruit Ninja είναι τώρα διαθέσιμη για τα Nokia C7 και Nokia N8! Γίνε αυτός που θα φέρει την γλυκιά νόστιμη καταστροφή με κάθε χτύπημα. Κουνήσου παντού στην οθόνη για να χτυπήσεις με φρούτα όπως ένας αληθινός πολεμιστής νίντζα. Με τρεις τρόπους παιχνιδιού, το εθιστικό παιχνίδι θα σε κάνει να επιστρέφεις για ακόμα πιο υψηλά σκορ. Το Fruit Ninja είναι το αυθεντικό και το καλύτερο slasher σε Nokia C7 & Nokia N8!


Rally Master Pro
Rally Master Pro, ενισχυμένο για τα Nokia C6, Nokia C7, Nokia E7 και Nokia N8, σου δίνει την απόλυτη εμπειρία αγώνων ράλι! Απόλαυσε βελτιωμένα γραφικά, ήχο υψηλής ποιότητας, καθώς και τους αισθητήρες κίνησης και αφής. Αγωνίσου σε 27 πίστες σετρεις διαφορετικές κατηγορίες. Κινήσου στις στροφές και νιώσε πως η συμπεριφορά στην οδήγηση αλλάζει ανάλογα με τον δρόμο, τον καιρό και την κατάσταση του οχήματος. Απόδειξε πως είσαι αληθινός master του ράλι.


Doodle Jump
Πήδα στην κορυφή, με το Doodle Jump. Οδήγησε το Doodler σε κάθε του άλμα από πλατφόρμα σε πλατφόρμα χρησιμοποιώντας ελατήρια, έλικες και jet packs. Απόφυγε σπασμένες πλατφόρμες, μαύρες τρύπες, UFO, και κακούς, σε αυτό το απίστευτα εθιστικό παιχνίδι.