Ο σχεδιασμός, η εργονομία και η φυσική αίσθηση προσφέρουν σε χρήστες iPad δυνατότητες για γραφή και σκιτσάρισμα.


Stylus_RGB_300dpiΑντλώντας εμπειρία από τις προηγούμενες γενιές μέσω της δημιουργίας διαδραστικών επαγγελματικών και καταναλωτικών pen tablet, η Wacom δημιούργησε το Bamboo Stylus και ανακοίνωσε την κυκλοφορία του. Πρόκειται για την πένα που σχεδιάστηκε εδικά για το Apple iPad η οποία προσφέρει έναν άμεσο και διαισθητικό τρόπο να κρατάτε σημειώσεις, να σκιτσάρετε, να σχεδιάζετε και να υλοποιείτε με διάφορους τρόπους τη δημιουργική σας έκφραση με το δημοφιλές iPad.


Η Αφή έχει φέρει την επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας με τον υπολογιστή και αλληλεπίδρασης των χρηστών με τις συσκευές τους. Χρησιμοποιώντας το Bamboo Stylus ενισχύονται ακόμα περισσότερο πολλές εφαρμογές που σχεδιάστηκαν για το iPad επιτρέποντας στους χρήστες να εκφραστούν και να προσωποποιήσουν τις εργασίες τους.


wacom logoΗ πένα κάνει δυνατό έναν πιο ακριβή και σαφή τρόπο να κρατάτε σημειώσεις σε χώρους συνεδριάσεων και στην τάξη ή να σκιαγραφήσετε τις ιδέες σας ενώ μετακινήστε. Προσφέρει σε
όσους αρέσει να εκφράζονται δημιουργικά μεγαλύτερες δυνατότητες έκφρασης και απεικόνισης. Η πένα προσφέρει μια πραγματική αίσθηση ικανοποίησης μέσω λεπτών σχεδιαστικών στοιχείων όπως ο σοφιστικέ μαύρος και ασημί σχεδιασμός με μεταλλικό σώμα με σατινέ υφή, η επικέντρωση στην εργονομική άνεση και η εξισορρόπηση βάρους της πένας. Επιπρόσθετα, η λεπτή μύτη δίνει στον χρήστη μεγαλύτερο έλεγχο στη λεπτομέρεια.


Το Bamboo Stylus είναι δανικό για χειρόγραφες σημειώσεις, προσθέτει ένα προσωπικό στίγμα
όταν επεξεργάζεστε έγγραφα, ζωγραφίζετε, σκιτσάρετε και πολλά ακόμα, και γενικότερα.