Για πρώτη φορά έχετε τη δυνατότητα να «κοντρολάρετε» τα κατοικίδια σας με το The Sims 3 Pets.


TS3_PETS_ANNOUNCE_CAT_DOG_PLAY_01Η ΕΑ Play Label της Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου The Sims 3 Pets, κατευθείαν από το πασίγνωστο στούντιο που δημιούργησε το The Sims 3. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο παιχνίδι για Xbox 360®, PlayStation® 3, Nintendo 3DS™, καθώς και expansion pack για PC/MAC. Το Sims 3 Pets δίνει στον καθένα απεριόριστες δυνατότητες να πειραματιστεί με τη ζωή, είτε πρόκειται για τον builder που δημιουργεί το απόλυτο καταφύγιο για κατοικίδια, τον achiever που λύνει όλα τα μυστήρια, τον experimenter που έχει ένα μοναχικό Sim και ένα σπίτι γεμάτο με γάτες ή ακόμα τον storyteller που εκφράζεται μέσα από τις περιπέτειες των Sims του και των pet τους.


Οι παίκτες παίρνουν τα ηνία της δημιουργικότητας και δημιουργούν τις ιστορίες που θέλουν να αφηγηθούν, είτε πρόκειται για τον εργένη που βγάζει το σκύλο του στο πάρκο και φλερτάρει με γυναίκες ή τον κακοποιό με τη σατανική γάτα του. Σε όλα τα επίπεδα, οι παίκτες του The Sims 3 Pets μπορούν να δημιουργήσουν, να αλλάξουν και να κοντρολάρουν πάνω από εκατό διαφορετικά είδη γάτας και σκύλου, όπως το Αυστραλιανό Shepherd και το Maine Coon, ενώ μπορούν να τα αναθρέψουν και να τα μοιραστούν με φίλους, έχοντας απεριόριστες δυνατότητες να δημιουργήσουν νέες και εντυπωσιακές ράτσες.


TS3_PETS_ANNOUNCE_DOG_CHASE_01Κάθε επίπεδο δημιουργεί μια νέα εμπειρία για τους παίκτες, είτε του Xbox 360 και του PlayStations 3, όπου μπορούν να ξεκλειδώνουν κατορθώματα λύνοντας τα μυστήρια, είτε του Nintendo 3DS με νέες παρτίδες για ξεκλείδωμα, είτε του PC/MAC που θα μπορούν να συνοδέψουν τα pets τους σε ραντεβού για παιχνίδι ή να συναντηθούν με άλλα Sims στο πάρκο για σκύλους, στη ζούγκλα για γάτες ή ακόμα και στο ράντσο με τα άλογα. Με το The Sims 3, οι παίκτες μπορούν να δημιουργούν, να ελέγχουν και να παίζουν μαζί με τα pets τους.


Μοναδική εμπειρία για το Xbox 360 και για πρώτη φορά στην ιστορία των Sims, οι παίκτες με Kinect μπορούν να χειρίζονται τα pets και τα Sims τους με φωνητικές εντολές, όπως για παράδειγμα να δίνουν την εντολή στο Sim να γίνει πιο ρομαντικό ή να ταΐσει το σκύλο του.


TS3_PETS_ANNOUNCE_HORSE_JUMP_01Το Sims 3 Pets για Nintendo αξιοποιεί τον ενσωματωμένο βηματομετρητή λογισμικού ο οποίος εντοπίζει τις πραγματικές κινήσεις του παίκτη. Όσο περισσότερα βήματα κάνει ο παίχτης τόσο περισσότερους Karma Points κερδίζει, τους οποίους μπορεί να «επενδύσει» σε χρήματα ή σκανδαλιές. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία του Nintendo 3DS StreetPass, οι παίκτες μπορούν να δωρίσουν pets σε άλλους κάτοχους του The Sims 3 Pets στην περιοχή τους.


Όσον αφορά στο επόμενο expansion pack του The Sims 3, το The Sims 3 Pets Expansion Pack για PC/Mac προσφέρει νέες δυνατότητες για να δημιουργήσετε, να αλλάξετε και να παίξετε ως άλογα. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα άλογά τους ως μεταφορικό μέσο μέσα στην πόλη, καθώς και να τα αναθρέψουν και να τα εκπαιδεύσουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως άλματα και αγώνες.


Οι παίκτες Xbox 360 και PlayStation 3 θα μπορούν να αποκτήσουν νέες ράτσες pet, όπως ένα σκύλο tiger retriever ή panda cow, μια γάτα skunk birman και άλλα. Οι παίκτες PC θα λάβουν το αποκλειστικό pet store, όπου θα μπορούν να συναντηθούν και να συναναστραφούν με γειτονικά Sims και να αποκτήσουν ολοκαίνουρια και μοναδικά αντικείμενα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Limited Editions, επισκεφθείτε το www.thesims3.com/pets.


Είτε οι παίκτες προτιμούν να φτιάξουν μια νέα ράτσα ή να είναι αυστηροί με το σκύλο ή τη γάτα τους, το The Sims 3 Pets, τους παρέχει τα εργαλεία για να παίξουν με τη ζωή και να δημιουργήσουν το τέλειο pet. Το The Sims 3 Pets για Xbox 360, Nintendo 3DS και PC/MAC έχει δημιουργηθεί από το The Sims Studio και δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα από το ESRB.