Η Nintendo προσφέρει δωρεάν ανανεωμένο περιεχόμενο 3D για το κλασσικό παιχνίδι του NES Excitebike για περιορισμένο χρονικό διάστημα.


nintendo 3dsΗ Nintendo Ευρώπης ανακοίνωσε ότι η πρώτη σημαντική αναβάθμιση του συστήματος για την φορητή κονσόλα Nintendo 3DS™ θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη στις 7 Ιουνίου. Με την εκτέλεση της δωρεάν αναβάθμισης μέσω ασύρματης σύνδεσης στο Internet,οι χρήστες του Nintendo 3DS θα έχουν πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και στο Nintendo eShop, τα οποία προγράμματα θα τους δώσουν πρόσβαση σε μία ποικιλία νέου περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του Pokédex™ 3D, μία εφαρμογή που επιτρέπει στους θαυμαστές της σειράς των Pokémon™ να βλέπουν τους χαρακτήρες τρισδιάστατους.


Για να γιορτάσει το μεγάλο άνοιγμα του Nintendo eShop, η Nintendo προσφέρει το παιχνίδι Excitebike™ που κυκλοφόρησε αρχικά στην κονσόλα NES, κατασκευασμένο εκ νέου σε 3D. Όποιος κάνει την αναβάθμιση μέχρι τις 7 Ιουλίου θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει το παιχνίδι δωρεάν. Επιπλέον, θα προστεθεί νέο περιεχόμενο για την Virtual Console™ που θα είναι διαθέσιμο στο Nintendo eShop συμπεριλαμβάνοντας παιχνίδια από το Game Boy™ όπως το Super Mario Land™, Alleyway™ και το Tennis™. Νέο περιεχόμενο θα προστίθεται στο Nintendo eShop κάθε Πέμπτη.


Το Nintendo eShop είναι ένα ψηφιακό κατάστημα για τους ιδιοκτήτες του Nintendo 3DS που δίνει πρόσβαση σε μία ευρεία ποικιλία από περιεχόμενο για download, όπως αυθεντικό 3D λογισμικό, κλασσικά παιχνίδια που έχουν κατασκευαστεί εκ νέου σε 3D μορφή που ονομάζονται 3D Classics, παιχνίδια για το Game Boy και Game Boy Color “Virtual Console” στην αρχική 2D δόξα τους, καθώς και μία εκτεταμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Nintendo DSiWare™ . Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν trailers από νέα παιχνίδια, στιγμιότυπα και πληροφορίες για τα νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διατίθενται σε σημεία λιανικής πώλησης.


Εντός του Nintendo eShop, οι χρήστες του Nintendo 3DS θα μπορούν να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή Pokédex 3D και να αρχίσουν να συλλέγουν δεδομένα για πάνω από 150 Pokémon™ από τα Pokémon Black και Pokémon White παιχνίδια. Αυτή η νέα εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δουν κάθε Pokémon τρισδιάστατα με κίνηση και ήχο. Το εικονίδιο του Pokémon μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν μεγέθυνση και να το παρατηρήσουν από οποιαδήποτε γωνία. Το λεπτομερές Pokédex, επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν, να ταξινομήσουν και να φιλτράρουν όλα τα δεδομένα που θα δέχονται κατά καιρούς, κάνοντας την εφαρμογή ένα απαραίτητο οδηγό για τους θαυμαστές των Pokémon.


Οι παίκτες μπορούν να ολοκληρώσουν το Pokédex τους με το να μοιράζονται τα δεδομένα με τους φίλους τους χρησιμοποιώντας το SpotPass™ , ή με το να σαρώσουν την ειδική AR κάρτα Pokémon (augmented reality markers).Όταν οι χρήστες έχουν λάβει το δεδομένο για ένα Pokémon, το μενού AR Viewer τους επιτρέπει να βλέπουν την εικόνα του Pokémon σε ένα πραγματικό περιβάλλον, σε πραγματικό χρόνο και να δημιουργούν εικόνες και να τις μοιράζονται με τους φίλους τους.


Άλλες δυνατότητες που θα πραγματοποιηθούν με την αναβάθμιση του συστήματος περιλαμβάνουν ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης στο Internet με το οποίο έχετε τη δυνατότητα να δείτε εικόνα 3D σε ιστότοπους που έχουν σχεδιαστεί ειδικά να υποστηρίζουν τρισδιάστατες εικόνες. Ο browser μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι χρήστες μπορούν να σταματήσουν το παιχνίδι τους πατώντας το Home button και να συνεχίσουν όταν θα έχουν τελειώσει την αναζήτηση τους στο Internet. Οι ιδιοκτήτες του Nintendo 3DS μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σύστημα περιήγησης για να κατεβάσουν 3D εικόνες από το Internet ή για να ανεβάσουν αυτές που έχουν τραβήξει με την κάμερα του Nintendo 3DS τους.


Επιπλέον, η αναβάθμιση του συστήματος δίνει στους χρήστες του Nintendo DSi™ και του Nintendo DSi XL™ τη δυνατότητα να μεταφέρουν εύκολα τους περισσότερους τίτλους παιχνιδιών που είχαν αγοράσει από το Nintendo DSiWare™ στο καινούργιο τους Nintendo 3DS.


Η αναβάθμιση του συστήματος δίνει στους χρήστες την επιπλέον δυνατότητα να λαμβάνουν δεδομένα μέσω του SpotPass σε δημόσια WiFi hotspots από όλη την Ευρώπη και στο εγγύς μέλλον, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν μια δωρεάν εφαρμογή για μια υπηρεσία βίντεο μικρής μορφής που θα σας επιτρέπει να δείτε επιλεγμένα βίντεο, συμπεριλαμβανομένου και trailers από 3D ταινίες, αστεία και μουσικά βίντεο τα οποία θα λαμβάνονται μέσω της SpotPass υπηρεσίας.


Για να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση του συστήματος, οι χρήστες του Nintendo 3DS μπορούν απλά να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα. Ανοίξτε το “System Settings” στο Home Menu, επιλέξτε “Other Settings” και γυρίστε την σελίδα δεξιά στο “System Update” και επιλέξτε το.