Εντυπωσιακή προσέλευση στην ετήσια εκδήλωση της Entersoft, με τίτλο “2011 Entersoft Enterprise Solutions”.


entersoft 2011Μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση επιχειρηματικού κόσμου είχε η ετήσια εκδήλωση της Entersoft, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011, στην Αθήνα με θέμα «Εξωστρέφεια, Ευελιξία, Αποτελεσματικότητα με Επιτυχημένες Επιχειρηματικές Εφαρμογές Λογισμικού».


Πάνω από 400 στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων από όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας, παρευρέθησαν στην εκδήλωση, δημιουργώντας μια δυναμική σύνθεση επιχειρηματικού κοινού. Οι συμμετέχοντες στο 2011 Entersoft Enterprise Solutions είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις:
– Νέες δυνατότητες Επιχειρηματικής Ευφυΐας, BI Dashboard Technology και το Role Based User Interface του Entersoft Business Suite® Release 4, που μετατρέπει την πληροφορία σε Επιχειρηματική Επιτυχία.
– Σύγχρονες Entersoft Mobile® εφαρμογές που «αποδεσμεύουν τα στελέχη από τα δεσμά του γραφείου» πέρα από τα αναμενόμενα, σε iPad2, iPhone και Windows compatible devices.
– Ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης που προσφέρει η θυγατρική εταιρεία της Entersoft, Retail@Link A.E., και ποιος τύπος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης ταιριάζει σε διαφορετικές ανάγκες, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι πέρα από κάθε νομική υποχρέωση η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση είναι επιλογή βελτιστοποίησης λειτουργιών.


EES_25 5 2011_demo spotsΟ μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης Ιnfo Quest Technologies, εστίασε στην καινοτομία που προσφέρει η Apple στο επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ το πάνελ συζήτησης με θέμα «H παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στο λογισμικό αποτελεί καθοριστικό παράγοντα διαφοροποίησης και ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων;» στο κλείσιμο της εκδήλωσης, που απαρτιζόταν από τους κ.κ. Δ. Αρτεμίου, Διευθυντή Πληροφορικής, της ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Χ. Κ. ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε., Κ. Δανιηλίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTERJET ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε., Π. Ηλιόπουλο, IT Director της DIXONS SOUTH – EAST EUROPE Α.Ε.Β.Ε. (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ) και Γ. Τσακνάκης, Διευθυντή Πληροφορικής, του Ομίλου ALFAWOOD – SHELMAN, έδωσαν το εύνασμα για δημιουργική σκέψη και αξιοποίηση των ευκαιριών ακόμα και στις σημερινές οικονομικές συνθήκες.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων και της Microsoft, ενώ μεγάλος χορηγός ήταν η Ιnfo Quest Technologies. Χορηγοί του 2011 Entersoft Enterprise Solutions, ήταν οι εταιρείες PriceWaterHouseCoopers (PWC), Μobile Technology A.E. και EPSON, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το ΝET FAX και το Marketing Week.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα των χορηγών και να δουν από κοντά τις εφαρμογές της Entersoft και της θυγατρικής της Retail@Link διαδραστικά και σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας.