Η ένωση TIPA βράβευσε το σύστημα Kiosk Gifts, τη στιγμιαία φωτογραφική λύση της Mitsubishi Electric.


MEE_VIS_Kiosk_GiftsΤο σύστημα αυτόματης εξυπηρέτησης με τις καινοτομικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, επιλέχθηκε ως το καλύτερο Photo Kiosk του κόσμου από την κορυφαία Ευρωπαϊκή ένωση τεχνικού φωτογραφικού τύπου ανεξάρτητων εκδοτών.


Κάθε χρόνο, οι εκδότες της ένωσης TIPA επιλέγουν τα καλύτερα προϊόντα από το χώρο της φωτογραφίας και της εικόνας που παρουσιάστηκαν στην Ευρωπαϊκή αγορά τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Στη διαδικασία επιλογής, οι εκδότες της ένωσης TIPA λαμβάνουν υπόψη την καινοτομικότητα, την εξαιρετική τεχνολογία, το σχεδιασμό, την εργονομία, την ευκολία στη χρήση καθώς επίσης και τη σχέση ποιότητας και τιμής.


Κατά την επεξήγηση της επιλογής τους, οι κριτές της TIPA δήλωσαν ότι η Mitsubishi Electric με το “Kiosk Gifts” δημιούργησε τη φιλοσοφία για ιδέες δώρων, καθώς το σύστημα αυτό, πέραν της κλασικής εκτύπωσης φωτογραφιών, προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν τα προσωπικά τους φωτογραφικά ημερολόγια, άλμπουμ, ευχετήριες κάρτες και κουτιά φύλαξης φωτογραφιών.


Το 2011, η διεθνής διαδικασία ανεξάρτητης ψηφοφορίας πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης των εκδοτών της ένωσης TIPA. Τα πολυπόθητα βραβεία δόθηκαν φέτος για 21η φορά σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας της εικόνας. Ένα ακόμη προϊόν της Mitsubishi Electric που έλαβε βραβείο ήταν το HC9000D, που βραβεύτηκε ως «η καλύτερη συσκευή προβολής φωτογραφιών του κόσμου».