Ένα ασύρματο 3D Blu-ray σύστημα Home Theater από την LG με ρεαλιστικό ήχο και μοντέρνα σχεδίαση.


LG HX976TZWΗ LG παρουσιάζει το HX976TZW, ένα ασύρματο σύστημα 3D Blu-ray Home Theater που εξασφαλίζει κρυστάλλινο και ρεαλιστικό ήχο στις τηλεοράσεις HD και 3D.


Το HX976TZW προσφέρει μια πλούσια και απολαυστική ακουστική εμπειρία, χάρη στα μοντέρνα και καλαίσθητα ηχεία που υποστηρίζουν ήχο 5,1 καναλιών Full HD Real Surround. Επιπλέον, οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσουν το σύστημα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, μέσω των έντεκα διαφορετικών ρυθμίσεων που παρέχει το LG Sound Gallery, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Internet Up-scaler -που αποκαθιστά τον αλλοιωμένο ήχο από τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής-, και τη λειτουργία Woofer Maximizer, που βελτιστοποιεί την απόδοση των μπάσων.


Παράλληλα, εκτός από τον κορυφαίο ήχο, το HX976TZW διακρίνεται και για τη μοναδική του εμφάνιση. Ειδικότερα, τα λεπτά και ελκυστικά κατακόρυφα ηχεία και η συμπαγής κεντρική μονάδα, δημιουργούν ένα κομψό ενιαίο σύνολο, που ταιριάζει ιδανικά σε οποιοδήποτε χώρο του καθιστικού. Επιπλέον, το HX976TZW παρέχει δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο, με τα πίσω ηχεία και το subwoofer να διαθέτουν ασύρματη συνδεσιμότητα, προσφέροντας τάξη και άνεση στο χώρο αλλά και στην εγκατάσταση του συστήματος.


Με τις πλήρεις λειτουργίες της πλατφόρμας Smart TV της LG, το HX976TZW προσφέρει άφθονες επιλογές υψηλής ποιότητας online περιεχομένου, όπως επίσης και πρόσβαση στη συνεχώς αυξανόμενη γκάμα των εφαρμογών της LG, που είναι κατάλληλες για χρήση σε τηλεοράσεις. Το HX976TZW, μπορεί επίσης να ελεγχθεί μέσω μια ειδικής εφαρμογής για Android smart phones, καθιστώντας ακόμη ευκολότερη και βολική την εμπειρία που προσφέρει στους χρήστες.


Συμπληρωματικά, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές ψυχαγωγίας, το HX976TZW διαθέτει συνδεσιμότητα DLNA και CIFS, που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν αποθηκευμένο περιεχόμενο από άλλες συμβατές ψηφιακές συσκευές στην οθόνη της τηλεόρασής τους. Επιπλέον, με το Wi-Fi Direct, οι χρήστες μπορούν να κάνουν απευθείας stream διαδικτυακό περιεχόμενο από τον Η/Υ ή το smart phone στην τηλεόραση, χωρίς την ανάγκη ξεχωριστής σύνδεσης στο Internet.


Τεχνικά χαρακτηριστικά
– Αναπαραγωγή 3D δίσκων Blu-ray
– Ήχος 5.1 Ch. Full HD Real Surround με συνολική ισχύ 1.100W
– Δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο (εμπρός ηχεία & κεντρική μονάδα)
– Ασύρματο Active Subwoofer και ασύρματα πίσω ηχεία
– Wi-Fi Direct
– LG Sound Gallery
– Λειτουργίες πλατφόρμας Smart TV
– LG Remote (Smartphone Remote App)
– 2 θύρες HDMI (In) & 1 HDMI (Out)
– Υποστήριξη ARC μέσω HDMI 1.4
– Υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης iPod / iPhone
– Συνδεσιμότητα DLNA / CIFS
– Λειτουργία MusicID από τη Gracenote
– Ενδεικτική τιμή: 1.050 ευρώ