Η νέα σουίτα της APC επιτρέπει την ολοκληρωμένη διαχείριση data center με προσομοιώσεις και δημιουργία μοντέλων, καθώς και υποστήριξη για περιβάλλοντα πολλαπλών παρόχων.

H APC, θυγατρική της Schneider Electric, ανακοίνωσε σήμερα τη νέα έκδοση του APC InfraStruXure® Central, Capacity Manager and Change Manager, την επόμενη γενιά της σουίτας εφαρμογών Datacenter Physical Infrastructure Management. Η σουίτα περιλαμβάνει δυνατότητες σχεδίασης, λειτουργίας και παρακολούθησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη διαχείριση της φυσικής υποδομής του data center.
Οι λύσεις Datacenter Physical Infrastructure Management διαχειρίζονται ισχύ, ψύξη, φυσικό χώρο και ασφάλεια σε δυναμικά περιβάλλοντα data center.

Για πρώτη φορά, το InfraStruXure Central της APC υποστηρίζει εξοπλισμό πολλαπλών παρόχων, στον οποίο περιλαμβάνεται ένα επίσημο πρόγραμμα επικύρωσης για την ανάπτυξη και την έκδοση υποστήριξης εξοπλισμού εκτός της APC. Λεπτομερείς πληροφορίες για όλες τις συσκευές φυσικής υποδομής συγκεντρώνονται τώρα σε αυτή τη μοναδική εφαρμογή παρακολούθησης, που δίνει τη δυνατότητα γρήγορης εκτίμησης και λήψης αποφάσεων σε ζητήματα που απειλούν τη διαθεσιμότητα του συστήματος. Η εφαρμογή Change Manager της APC προσφέρει διαχείριση αποθεμάτων και εργαλεία ροής εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους υπεύθυνους του data center να καταγράψουν τον εξοπλισμό πληροφορικής και φυσικής υποδομής που υπάρχει στο data center room. Όταν συνδυάζονται με την εφαρμογή Capacity Manager οι συγκεκριμένες εφαρμογές προσφέρουν στους διαχειριστές του data center δυνατότητα προσομοίωσης και δημιουργίας μοντέλα φυσικής υποδομής – εκτιμώντας τα αποτελέσματα υποθετικών σεναρίων, πριν ακόμη συμβούν.

«Η μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας ενέργειας του data center παράλληλα με την παροχή υψηλής διαθεσιμότητας απαιτεί λεπτομερή μέτρηση και παρακολούθηση της φυσικής υποδομής», δήλωσε ο John DiPippo, senior Vice President, Data Center Solutions, Services and Software της APC. «Η σουίτα διαχείρισης data center της APC χρησιμοποιεί δεδομένα σε πραγματικό χρόνο καθώς και μία κοινή βάση δεδομένων, κάτι που σημαίνει ότι οι αποφάσεις του data center μπορούν να ληφθούν βάσει πραγματικών γεγονότων και όχι απλά βάσει συγκεκριμένων δεδομένων που χρησιμοποιούνται από αυτόνομα εργαλεία διαχείρισης αποθεμάτων».

Η αυξανόμενη τάση για μεγαλύτερη ισχύ, που καθοδηγούνται από τεχνολογίες όπως το virtualization, απαιτεί οι υπεύθυνοι των data center να μετακινούνται απρόσκοπτα από την παρακολούθηση στον σχεδιασμό και στις λειτουργίες. Η νέα σουίτα διαχείρισης data center της APC προσφέρει όλες τις παραπάνω λειτουργίες από μία και μοναδική κονσόλα, που εγγυάται ότι οι διαχειριστές εργάζονται με τα πιο επίκαιρα δεδομένα.

Η σουίτα διαχείρισης κέντρου δεδομένων της APC περιλαμβάνει τις ακόλουθες βελτιώσεις:

• Δυνατότητα αναβάθμισης μέχρι 4025 συσκευές– σε ένα δημόσιο ή ιδιωτικό δίκτυο
• Υποστήριξη πολλαπλών παρόχων
• Τις καλύτερες πρακτικές του κλάδου που βασίζονται σε μηχανή συμβουλών σχεδιασμού
• Σύμβουλος τοποθέτησης για τον εξοπλισμό πληροφορικής
• Ολοκληρωμένη καταγραφή ισχύος
• Entry level low cost platform
• Εξισορρόπηση φορτίου και ανάλυση UPS 3 φάσεων
• Νέο interface με διαγράμματα και γραφικά καθορισμένα από τον χρήστη
• Προσαρμογή σε 10 γλώσσες
• Ενημέρωση firmware και μαζικής διάταξης για συσκευές APC
• Δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογής εποπτείας για αυξημένη επίβλεψη στο data center.

Το InfraStruXure Central πωλείται ως μία συσκευή διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις με αυξημένη δυνατότητα αναβάθμισης. Σε όλες τις συσκευές είναι προεγκατεστημένα τα Change Manager και Capacity Manager, τα οποία οι χρήστες θέτουν σε λειτουργία με την αγορά κλειδιών άδειας. Η APC προσφέρει επίσης μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών για την υποστήριξη των πελατών, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών εγκατάστασης, ανάπτυξης, διάταξης και συμβουλευτικής. Εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης είναι επίσης διαθέσιμες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα InfraStruXure Central, Change Manager και Capacity Manager είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.apc.com.