Βελτιωμένα προνόμια και μεγαλύτερη αξιοποίηση της συνεργασίας με την APC by Schneider Electric.


apcH APC by Schneider Electric παρουσίασε το νέο πρόγραμμα συνεργατών της, που σχεδιάστηκε για να μεγιστοποιεί τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, που προκύπτουν από τις νέες τάσεις του κλάδου της πληροφορικής. Μέσω του προγράμματος, η APC by Schneider Electric δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να αποκτήσουν την απαραίτητη εξειδίκευση, προκειμένου:
– Να προσφέρουν στους πελάτες τους ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα που αφορούν στην αδιάλειπτη παροχή ισχύος και ψύξης
– Να ανιχνεύουν και στη συνέχεια να αξιοποιούν τις νέες σημαντικές ευκαιρίες της αγοράς


Μέσω μιας απλής διαδικασίας δημιουργίας προσωπικής σελίδας (APC Partner Personal Page), οι συνεργάτες μπορούν να αποκτήσουν την κατάλληλη πιστοποίηση ανάλογα με το επίπεδο συνεργασίας. Με αυτό τον τρόπο, αποκτούν πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό προνομίων αλλά και ευκαιριών επιβράβευσης.


Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα προσφέρει ενισχυμένα προνόμια στους συνεργάτες, όπως: ανανεωμένο εκπαιδευτικό υλικό, πρόσβαση σε νέα, υψηλής ποιότητας εργαλεία στους τομείς των πωλήσεων και του Μάρκετινγκ και συνεχή οφέλη επιβράβευσης, συμπεριλαμβανομένου και του Opportunity Registration Program.


Τέλος, με το νέο πρόγραμμα ενισχύονται οι δυνατότητες εκπαίδευσης μέσω της προσωπικής σελίδας των συνεργατών για να ακολουθούν τις εξελίξεις της τεχνολογίας και του κλάδου.