Με προϊόντα όπως τα AV121, AV122, AV3750SU, AV8050U και AV8350, η Avision προσπαθεί να αποσυμφορήσει τις εταιρείες από τους τόνους χαρτιού των αρχειοθετημένων εγγράφων.

av8350Η Avision ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1991 από μια ομάδα μηχανικών με μεγάλη πείρα στην εφαρμοσμένη μηχανική και ειδικεύεται στην κατασκευή μιας πλήρης σειράς, υψηλής ποιότητας και απόδοσης document scanners και των βασικών add-ons αυτών. Μέσω της καινοτόμου ανάπτυξης προϊόντων, των στρατηγικών συνεργασιών και των επιτυχών επιχειρησιακών προτύπων, η Avision έχει γίνει κύριος προμηθευτής στη βιομηχανία των scanners.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο AV8350 είναι ένα Α3 Flatbed document scanner με auto document feeder χωρητικότητας 100 σελίδων, με ημερήσιο κύκλο 5000 εγγράφων και ταχύτητα που φτάνει τα 50ppm simplex & 100ppm duplex, το οποίο είναι σχεδιασμένο για βαριές επαγγελματικές εφαρμογές. Το συγκεκριμένο scanner δέχεται σελίδες μεγέθους A3 & Α4, διαθέτει σύνδεση USB 2.0 και είναι συμβατό με Win 98 SE/Me/2K/XP/Vista.

Για να εξασφαλίσει την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της, η Avision πέτυχε την πιστοποίηση ISO- 9001 το 1993 και την πιστοποίηση ISO- 14001 στις αρχές του 2002. Η εφαρμογή ISO- 9001 βοηθά σημαντικά την εταιρία να χτίσει την ποιότητα και την φήμη της σε κάθε πτυχή λειτουργίας της επιχείρησης.

Η Avision αντιλαμβάνεται ότι η συνεχής καινοτομία είναι το κλειδί στην επιτυχία. Ως εκ τούτου ενθαρρύνει ακατάπαυστα τις δημιουργικές ιδέες και επενδύει ένα σημαντικό κομμάτι των επενδύσεών της στην έρευνα και την ανάπτυξη για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτών. Λόγω αυτών των προσπαθειών, η CPI AE συνεπής στην επιτυχημένη πορεία της στη διανομή και στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς της για ποιοτική αναβάθμιση των λύσεων πληροφορικής, έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Avision με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς για document scanners .