Μία οικονομική, υψηλής απόδοσης IP λύση τηλεφωνίας που αναμένεται να ενισχύσει το μερίδιο αγοράς της NEC Unified Solutions.


SL1100Η NEC Unified Solutions λανσάρει τη νέα σειρά SL έξυπνων συστημάτων επικοινωνίας στις χώρες ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική), ειδικά σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις. Η σειρά SL είναι μία έξυπνη και οικονομική λύση επικοινωνίας, η οποία συνδυάζει το χαμηλό κόστος, την αποτελεσματικότητα, την ΙΡ τηλεφωνία, έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες οποιασδήποτε μικρής επιχείρησης και είναι φιλική προς το περιβάλλον.


Με την πολύ καλή τιμή του, το σύστημα αυτό είναι εξαιρετικά συμφέρον οικονομικά. Το κινητό τηλέφωνο μπορεί να οριστεί σαν τηλεφωνητής όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται στον χώρο εργασίας του, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των όλο και πιο κινητικών εργαζομένων. Έχοντας πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως η αναγνώριση κλήσης, η εκτροπή κλήσης και το φωνητικό ταχυδρομείο, είναι σαν να είναι κανείς στο γραφείο, είτε ταξιδεύει, είτε έχει κολλήσει στην κυκλοφορία.


Η σειρά SL «όλα-σε-ενα» έχει κατασκευαστικά τέτοιες δυνατότητες προσαρμογής, ώστε μία εταιρεία μπορεί να ξεκινήσει από έναν ελάχιστο αριθμό τεσσάρων τηλεφωνικών γραμμών και οκτώ τηλεφωνικών επεκτάσεων και να αναπτυχθεί έως και πάνω από εκατό γραμμές. Το σύστημα αυτό καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από προηγούμενα μοντέλα και διαθέτει την επιλογή του αυτόματου standby όταν το γραφείο είναι κλειστό, ελαχιστοποιώντας έτσι τις δαπάνες για ηλεκτρικό ρεύμα.