Η νέα σειρά συσκευών λειτουργεί με εξοπλισμό της Sun Microsystems για να προσφέρει την πλέον αποδοτική, αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον περιμετρική προστασία δικτύων.

panda performaΗ Panda Security έχει κυκλοφορήσει την νέα σειρά 9000 του Panda GateDefender Performa, μιας συσκευής ασφάλειας που προσφέρει μέγιστη προστασία στην περίμετρο των δικτύων – το κύριο σημείο εισόδου απειλών στα δίκτυα, αποτρέποντας malware, spam και μη παραγωγικό περιεχόμενο Ιστού (Web content) να εισχωρήσει στους οργανισμούς.

Η λύση είναι διαθέσιμη σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα για να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης οποιουδήποτε μεγέθους. Κάθε μοντέλο προσφέρει τρεις ενότητες (Modules) προστασίας που μπορούν να αγοραστούν είτε χωριστά είτε ως σύνολο: το anti-malware module, το οποίο περιλαμβάνει content-filtering, το anti-spam module, και ένα Web filter module, για το φιλτράρισμα URLs και το μπλοκάρισμα P2P και IM εφαρμογών.

Η σειρά συσκευών Panda GateDefender Performa 9000 προσφέρει την πληρέστερη προστασία, όχι μόνο λόγω της διεξοδικής προστασίας που προσφέρουν έναντι απειλών βασισμένων σε περιεχόμενο, αλλά και επειδή ανιχνεύουν εισερχόμενη/εξερχόμενη κυκλοφορία σε όλα τα ευρέως χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα του Internet.

Επιπλέον, τα νέα μοντέλα Panda GateDefender Performa λειτουργούν με εξοπλισμό που αναπτύσσεται από την Sun Microsystems.

“Οι συσκευές ασφάλειας είναι κρίσιμα εργαλεία, δεδομένου ότι αποτελούν την πρώτη γραμμή υπεράσπισης στο κύριο σημείο εισόδου απειλών στα δίκτυα. Με τον εξοπλισμό της Sun, είμαστε σίγουροι ότι λειτουργούμε με μια από τις ισχυρότερες και αξιόπιστες πλατφόρμες. Αυτή η ιδιαίτερα πεπειραμένη επιχείρηση θα προσφέρει επίσης παγκόσμια υποστήριξη στις συσκευές της Panda. Έχουμε επιλέξει επίσης τον πιο περιβαλλοντικά υγιή εξοπλισμό, κάτι που είναι σημαντικό για την Panda και τους πελάτες μας”, εξηγεί ο Alejandro Castanar, Perimeter Solution Product Manager.

Το λογισμικό της νέας σειράς GateDefender Performa 9000 έχει επίσης ενημερωθεί, με μια σειρά βελτιώσεων στην αυτόματη ανίχνευση και απομάκρυνση νέων απειλών, και στη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με την τεχνολογία της Συλλογικής Νοημοσύνης (Collective Intelligence) της Panda Security. Αυτό εξασφαλίζει ότι η λύση προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη προληπτική προστασία.

Η εγκατάσταση και ενσωμάτωση του Panda GateDefender Performa στα δίκτυα είναι απλούστερη από ποτέ, χωρίς να παρεμποδίζει την παραγωγικότητα ή την απόδοση. Δεδομένου ότι λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένα, χωρίς παρέμβαση, το Panda GateDefender Performa είναι μια από τις απλούστερες λύσεις περιμετρικής προστασίας στην αγορά.

Η μείωση των εξόδων, η αυξημένη παραγωγικότητα, η εγγύηση της επιχειρησιακής συνέχειας και η ενίσχυση της διαχείρισης συστημάτων κινδύνου συνδυάζονται, κάνοντας το Panda GateDefender Performa μια λύση περιμετρικής ασφάλειας που προσφέρει μέγιστη αποδοτικότητα στην εταιρική ασφάλεια IT.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την λύση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.pandasecurity.com/spain/enterprise/solutions/security-appliances/

Για περισσότερες πληροφορίες και δοκιμαστικές εκδόσεις για όλες τις λύσεις της Panda Security, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.pandasecurity.com/