Η Intracom Telecom ανακοινώνει ότι θα παρέχει τα ασύρματα ευρυζωνικά συστήματά της στη Magyar Telekom.


intracom-telecomΣυγκεκριμένα, η Intracom Telecom, στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης, παρέχει στη Magyar Telekom το σύστημα WiBAS και τη λύση παρακολούθησης & διαχείρισης δικτύου uni|MS δίνοντας της τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλής ποιότητας ευρυζωνικές ασύρματες υπηρεσίες πρόσβασης σε εταιρικούς πελάτες στην Ουγγαρία. Η εγκατάσταση της λύσης WiBAS από τη Magyar Telekom αποτελεί μέρος της τρέχουσας επένδυσης για τον εκμοντερνισμό και την αναβάθμιση των δικτύων της, καθώς προετοιμάζεται για μελλοντική ανάπτυξη σε εξελιγμένες υπηρεσίες δεδομένων.


Το WiBAS αποτελεί ιδανική λύση για εφαρμογές που απαιτούν υψηλό δείκτη διαθεσιμότητας και μεγάλες ταχύτητες μετάδοσης χρησιμοποιώντας τεχνικές υψηλής διαμόρφωσης (έως 256 QAM), στατιστικής πολυπλεξίας και δυναμικής κατανομής εύρους ζώνης (bandwidth). Στα κύρια πλεονεκτήματα του συστήματος συγκαταλέγονται η δικτυακή αρχιτεκτονική του σε συνδυασμό με τη μέγιστη χωρητικότητα διαθέσιμη στην αγορά σήμερα, διασφαλίζοντας στο έπακρο την άριστη ποιότητα υπηρεσιών φωνής και εφαρμογών δεδομένων.


Στα πιο πρόσφατα ολοκληρωμένα έργα point-to-multipoint της Intracom Telecom συγκαταλέγονται αυτά με την PTCL στο Πακιστάν, τη Maxis στη Μαλαισία, τον Όμιλο MTS στην Ρωσία, την Etisalat στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την T-Mobile στην Σλοβακία και την Rolaware στην Ελλάδα. Η εταιρία έχει επικεντρωθεί στρατηγικά και επενδύει στη συνεχή εξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της.