Σε κομβικό σημείο ενημέρωσης και κέντρο υποστήριξης των χρηστών Apple έχει αναδειχθεί το iStorm.


logo_iStormTο μοναδικό κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων βρίσκονται στο κέντρο, όχι μόνο για τις αγορές τους, αλλά και για ενημέρωση και βοήθεια σε τεχνικά θέματα.


Περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους επισκέφτηκαν το iStorm για να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τα προϊόντα της Apple, παρακολουθώντας τα Δωρεάν Σεμινάρια που παρέχονται καθημερινά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον πρώτο όροφο του καταστήματος.


H διευρυμένη θεματολογία των σεμιναρίων, που καλύπτουν από την πρώτη γνωριμία με το Mac, το iPhone ή το iPad, την παρουσίαση των εφαρμογών του iLife, μέχρι την παρουσίαση εξειδικευμένων επαγγελματικών εργαλείων και εφαρμογών και την ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone, η ποιότητα των εισηγητών και ο συνεχής εμπλουτισμός του προγράμματος με νέα σεμινάρια, φέρνει όλο και περισσότερους συμμετέχοντες στα «θρανία» του iStorm και σε επαφή με τις κορυφαίες τεχνολογίες και δυνατότητες των προϊόντων Apple.


To iStorm διαθέτει, επίσης, ειδικό χώρο Service, στελεχωμένο με εξειδικευμένους μηχανικούς, οι οποίοι εξυπηρετούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα κάθε τεχνικό αίτημα, είτε αποκαθιστώντας άμεσα το πρόβλημα, είτε λειτουργώντας ως σημείο διάγνωσης και παραλαβής προϊόντος και αποστολής του σε ένα εξουσιοδοτημένο Service Center.


Οι υπηρεσίες που παρέχονται εντός του καταστήματος, καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος των θεμάτων που προκύπτουν από την καθημερινή χρήση και περιλαμβάνουν, μεταξύ των άλλων, την εγκατάσταση ή αποκατάσταση λειτουργικού συστήματος, την εγκατάσταση windows και εφαρμογών σε ένα Mac, τη ρύθμιση του email και τον συγχρονισμό των συσκευών, τη μεταφορά δεδομένων και το backup ασφαλείας, και την αποκατάσταση της λειτουργίας (restore) ενός iPod, iPhone ή iPad. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο τρίμηνο του 2011, περισσότεροι από 3.000 πελάτες, απευθύνθηκαν και εξυπηρετήθηκαν από το Τεχνικό Τμήμα του iStorm.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα σεμινάρια του iStorm, ενημερωθείτε από το www.iStorm.gr, επισκεφτείτε το κατάστημα, που βρίσκεται στην Πλατεία Κολωνακίου, στην Αθήνα, ή καλέστε στο 211 999 7590.