Το Sony Ericsson Xperia Arc, με τo πολύ λεπτό πάχος, φέρνει τον Ιούνιο η Cosmote στην ελληνική αγορά.


Sony Ericsson_Xperia ArcΤο εξαιρετικά λεπτό Sony Ericsson Xperia Arc, μόλις 8.7mm, εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη. Διαθέτει οθόνη αφής 4.2’’ με τεχνολογία Bravia® Engine για ακόμα πιο εντυπωσιακή multimedia εμπειρία, κάμερα 8.1MP για εγγραφή και αναπαραγωγή video υψηλής ευκρίνειας HD, ενώ με τον βραβευμένο αισθητήρα Exmor R μπορεί κανείς να τραβήξει φωτογραφίες και video μοναδικής ποιότητας ακόμα και με χαμηλό φωτισμό.


Με την ενσωματωμένη HDMI υποδοχή που διαθέτει επιτρέπει στο χρήστη να δει τις εικόνες και τα video που έχει τραβήξει σε τηλεόραση HD.


Το Sony Ericsson Xperia Arc «τρέχει» με Android 2.3, για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Google, αλλά και σε χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Android Market.


Μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα, σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTEshops, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Επιπλέον, τη συγκεκριμένη συσκευή μπορεί κανείς να την προ-παραγγείλει στην ιστοσελίδα της Γερμανός, στο www.germanos.gr


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις: 125×62,5×8,7 mm
Βάρος: 117 γρ.
Οθόνη: 4,2 ίντσες, ανάλυση 480×854 pixels
Κάμερα: 8 megapixels
Εσωτερική μνήμη: 320 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255 Snapdragon
Χρόνος ομιλίας: έως 7 ώρες
Χρόνος αναμονής: έως 430 ώρες