Δυναμική παρουσία είχε η Intralot στο Συνέδριο και την Εμπορική Έκθεση της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών (WLA) 2008, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 19 έως 23/10, στη Ρόδο και διοργανώθηκε από την ΟΠΑΠ Α.Ε.

intralot1Η Intralot εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες της Έκθεσης με τη νέας γενιάς τεχνολογία της και την πρωτοποριακή προσέγγιση των παιχνιδιών,  όπως παρουσιάστηκαν στο περίπτερό της.Το φετινό Συνέδριο της WLA είχε ως κεντρικό θέμα “Sharing the values of fortune”  και για ακόμα μία φορά αποτέλεσε σημείο συνάντησης των σημαντικότερων προσωπικοτήτων του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών απ’ όλο τον κόσμο. Αποτέλεσε μία μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες, αποκαλύπτοντάς τους την τεχνολογία του μέλλοντος. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ειδικοί από όλο τον κόσμο απάντησαν σε ερωτήματα που απασχολούν τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και να μοιραστούν καλές πρακτικές.

Η Intralot συμμετείχε στην Έκθεση με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, το οποίο προσέλκυσε πληθώρα επισκεπτών. Οι τελευταίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πρωτοποριακά προϊόντα και τη νέα τεχνολογία της εταιρείας ‘Icon Digital Imaging Technology, στην οποία βασίστηκαν τα νέα της τερματικά Photon και Iris. Το Photon είναι ένα καινοτόμο, επαναστατικό τερματικό, το οποίο συνδυάζει μοναδική πρωτοποριακή τεχνολογία έχοντας παράλληλα έναν εργονομικό και αποτελεσματικό σχεδιασμό. Το Photon διαβάζει έγγραφα διαφόρων ειδών (δελτία, στιγμιαία λαχεία, αποδείξεις) με μεγάλη ταχύτητα, απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια. Στην Έκθεση παρουσιάστηκε από την Intralot άλλη μία τεχνολογική λύση, το Winstation, το οποίο αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο τερματικό αυτοεξυπηρέτησης, συνδυάζοντας την παροχή on-line παιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων σε ένα τερματικό.  Επιπλέον, με την ευκαιρία την Έκθεσης, η Intralot παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο, καινοτόμο προϊόν της, Stylot, με το οποίο οδηγεί τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στο μέλλον. Το Stylot είναι μία πρωτοποριακή συσκευή, η οποία δημιουργεί ένα νέο τρόπο παιχνιδιού. Βασισμένο σε μια δοκιμασμένη και εγγυημένη τεχνολογία, το Stylot παρέχει μία εναλλακτική στον παραδοσιακό τρόπο παιχνιδιού, όπως αυτός πραγματοποιείται στα σημεία πώλησης. Με το Stylot, οι παίκτες μπορούν να  γράψουν τις προτιμήσεις τους και να αισθανθούν τον ενθουσιασμό μιας τεχνολογίας με ανθρώπινο πρόσωπο, καθώς οι επιλογές τους καταγράφονται αυτόματα στο τερματικό. Οι παίκτες μπορούν ακόμα να γράψουν με το δικό τους γραφικό χαρακτήρα τις επιλογές τους, αντί να τις σημειώσουν σε ένα τυποποιημένο δελτίο, όπως έκαναν μέχρι σήμερα.

Η θυγατρική της Intralot, Εταιρεία Στοιχημάτων, η οποία σημειώνει τις υψηλότερες πωλήσεις αθλητικού στοιχήματος παγκοσμίως, παρουσίασε στην Έκθεση την ευρεία γκάμα υπηρεσιών, προϊόντων και υποδομών της, που είναι απαραίτητη για την επιτυχημένη λειτουργία και διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος, ενός ιδιαίτερα απαιτητικού τύπου παιχνιδιού.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot, o οποίος συμμετείχε στο πάνελ των Platinum Χορηγών της WLA με θέμα “Αριστεία και Καινοτομία” υπογράμμισε: “Η καινοτομία είναι ο κινητήριος μοχλός της συνεχούς ανάπτυξης της Intralot. Η παρουσίαση μίας συσκευής στο μέγεθος ενός στυλό, η οποία εγκαινιάζει σήμερα ένα νέο τρόπο παιχνιδιού είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της τεχνολογικής επανάστασης που φέρνουμε στον κλάδο μας.” Προσέθεσε επίσης: “Σήμερα, η πραγματική διαφοροποίηση δεν έγκειται μεταξύ των ιδιωτικών και των κρατικών λοταριών, αλλά μεταξύ του θεσμοθετημένου και μη θεσμοθετημένου περιβάλλοντος στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Η Intralot σίγουρα βρίσκεται από την πλευρά του θεσμοθετημένου και ρυθμισμένου κόσμου και έχει δεσμευθεί να συνεχίσει να προσθέτει αξία στους πελάτες της, τις κυβερνήσεις και τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται”.