Η Axis Communications παρουσιάζει δικτυακές κάμερες με διακριτικό σχεδιασμό σε σταθερό θόλο για την παρακολούθηση εξωτερικών χώρων.


AXIS_logoΟι κάμερες δικτύου AXIS της σειράς M31-VE σχεδιασμένες για τοποθέτηση κοντά σε εισόδους κτιρίων παρέχουν διακριτική επιτήρηση των εξωτερικών χώρων σε προσιτή τιμή. Οι εξωτερικές κάμερες μπορούν να λειτουργούν σε θερμοκρασίες από -20°C έως 50°C και είναι προστατευμένες εξωτερικά με ένα ανθεκτικό περίβλημα που λειτουργεί ως προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τη βροχή, το χιόνι και την ηλιακή ακτινοβολία. Τα μοντέλα χωρίς το προστατευτικό κάλυμμα που έχουν μεγαλύτερο εύρος εικόνας, είναι ιδανικά για εγκαταστάσεις οροφής, όπως σε ψυκτικούς θαλάμους ή κάτω από βεράντες.


Οι κάμερες M31-VE είναι εύκολο να εγκατασταθούν και τροφοδοτούνται με Power over Ethernet, που σημαίνει ότι ένα μόνο καλώδιο δικτύου είναι αρκετό για παροχή ενέργειας και καταγραφή. Μια άλλη εφαρμογή είναι η χρήση των καμερών με εφαρμογές, όπως καταμέτρηση ατόμων που εισέρχονται στο κατάστημα. Οι σειρές καμερών Μ3114-VE με ανάλυση εικόνας έως 1 megapixel και οι σειρές καμερών Μ3114-VE με ανάλυση SVGA 800×600 pixel προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας σάρωση και καταγραφή σε πλήρη ρυθμό προβολής καρέ. Επιπλέον η σειρά AXIS M3114-VE υποστηρίζει βίντεο υψηλής ευκρίνειας (High Definition) 720p, διατηρώντας πιστά την ποιότητα, την ταχύτητα των καρέ και την ανάλυση.


H CPI είναι επίσημος αντιπρόσωπος της AXIS στην Ελλάδα.