Η Symantec ανακοίνωσε πληθώρα νέων προϊόντων με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες virtualisation.


Symantec  New Logo_VerticalΗ Symantec συνεχίζει την αποστολή της που αφορά στην προστασία της πληροφορίας, επιτρέποντας στους οργανισμούς να εργάζονται απρόσκοπτα σε ένα συνδεδεμένο κόσμο. Καθώς οι απειλές που υφίστανται οι επιχειρήσεις συνεχώς εξελίσσονται, η Symantec πρωτοστατεί με νέες λύσεις ασφάλειας, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν τις συγχρονισμένες και εστιασμένες επιθέσεις στην πληροφορία.


H Symantec ανακοίνωσε μια νέα προσέγγιση για να βοηθήσει τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις να προστατεύσουν τα δεδομένα τους μέσω πρωτοποριακών form factors που περιλαμβάνουν τα Backup Exec.cloud, Backup Exec appliances και μια βελτιωμένη έκδοση του λογισμικού Backup Exec 2010.


Για πρώτη φορά μια εταιρεία αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα του λογισμικού backup, ως μια υπηρεσία στο cloud ή στη συσκευή, σηματοδοτώντας το τέλος της πολυπλοκότητας και προσφέροντας μια ταχύτατη, εύκολη στη χρήση και σύγχρονη υποδομή.


Η Symantec ανακοίνωσε τις λύσεις Symantec Enterprise Vault 10, Enterprise Vault.cloud και Cloud Storage for Enterprise Vault, για να διευκολύνει τις επιχειρήσεις στο να προσδιορίζουν και να διαχειρίζονται την πληροφορία με απίστευτη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, στις εγκαταστάσεις τους ή στο cloud.


Το λογισμικό Symantec Enterprise Vault 10 προσθέτει νέα στοιχεία ενσωμάτωσης στις τεχνολογίες data loss prevention και encryption της Symantec, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να είναι σε θέση να πραγματοποιούν archive και να αναζητούν την πληροφορία, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο εμπιστευτικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα αναζητούν δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στο cloud και από τα κοινωνικά δίκτυα.


Η Software-as-a-Service υπηρεσία της Symantec Enterprise Vault.cloud προσφέρει απεριόριστη αποθήκευση στο cloud για εφαρμογές email, με ταχύτατες δυνατότητες αναζήτησης και πρόσβασης, με μια μηνιαία αμοιβή ανά mailbox ανά μήνα.


Η αύξηση των δεδομένων, το virtualisation, τα νέα SLA και eDiscovery αποτελούν ένα συνδυασμό πίεσης στα συστήματα backup και στους υπεύθυνους πληροφορικής. Οι παραδοσιακές μέθοδοι δεν επαρκούν πια.
H Symantec θα συνεχίζει να διαθέτει νέες τεχνολογίες εντός του έτους.


Η εταιρεία ανακοίνωσε την λύση Veritas Operations Manager 4.0, μια κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης για τα Veritas Storage Foundation και Veritas Cluster Server, η οποία αυτοματοποιεί χειροκίνητες εργασίες και ελέγχει την βιωσιμότητα την ΙΤ πόρων.


Το Veritas Operations Manager αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα του virtualisation και των private clouds μέσω διαχείρισης της διαθεσιμότητας και εκτέλεσης συγκεκριμένων ενεργειών αποθήκευσης.


Το Symantec.cloud ανέδειξε συνεχόμενη δυναμική και διευρύνει το portfolio και το παγκόσμιο αποτύπωμα του
Ο αριθμός των Symantec.cloud χρηστών αυξήθηκε 16 τοις εκατό το χρόνο, από 9.2 εκατομμύρια τελικούς χρήστες το Φεβρουάριο του 2010 σε 10.7 εκατομμύρια χρηστών το Φεβρουάριο του 2011 σε 112 χώρες.


Επίσης, μια νέα εφαρμογή iPhone είναι διαθέσιμη, έτσι ώστε οι πελάτες να είναι σε θέση να διαχειρίζονται υπηρεσίες μέσω των φορητών συσκευών τους.


Το Symantec Endpoint Protection 12 προσφέρει στις επιχειρήσεις την απαιτούμενη προστασία για να εμποδίσουν αποτελεσματικές γνωστές και νέες κυβερνοαπειλές σε παραδοσιακά και εικονικά περιβάλλοντα. Το Symantec Protection Center 2.0 βασίζεται στο correlated visibility από διαφορετικά προϊόντα ασφάλειας και σε συνδυασμό με το Global Intelligence Network της Symantec παρέχει σχετικές πληροφορίες που μειώνουν το ρίσκο στις επιχειρήσεις. Και οι δύο λύσεις αντιμετωπίζουν τον όγκο και την πολυπλοκότητα των απειλών ασφάλειας σε παραδοσιακά και εικονικά περιβάλλοντα.