Η Dell επενδύει 1 δις δολάρια σε λύσεις τεχνολογίας και υπηρεσίες για να βοηθήσει τους πελάτες της.


Dell_logoH Dell ανακοίνωσε ότι αυξάνει τις επενδύσεις της σε νέες λύσεις τεχνολογίας και υπηρεσίες οι οποίες θα βοηθήσουν τους πελάτες να καινοτομούν και να επιτύχουν στην εικονική εποχή (Virtual Era). Στο τρέχον οικονομικό έτος, η Dell θα επενδύσει 1δις δολάρια για να παρέχει κορυφαίες λύσεις, υπηρεσίες και επιλογές παροχής μέσω cloud για να βοηθήσει τους πελάτες να επωφεληθούν από τις νέες βελτιώσεις στα υπολογιστικά μοντέλα και τη μεταφορά πληροφορίας.


Παγκόσμια κέντρα δεδομένων επεκτείνουν τις δυνατότητες Cloud Computing
Εντός των επόμενων 24 μηνών, η Dell θα σχεδιάσει πολλαπλά data center υψηλής απόδοσης σε όλο τον κόσμο για να παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε δημόσιες και ιδιωτικές τεχνολογίες cloud και στις παγκόσμιας κλάσης της δυνατότητες IT outsourcing. Συνδέοντας τις τεχνολογίες και υπηρεσίες της Dell με τις κορυφαίες δυνατότητες των συνεργατών, τα συγκεκριμένα νέα data center θα επιτρέπουν στους πελάτες να επωφεληθούν από τις λύσεις Υποδομών-, Πλατφόρμας- και Εικονικού Desktop-με μορφή – Υπηρεσίας καθώς και από λύσεις IT outsourcing.


Οι πελάτες της Dell θα μπορούν πλέον να:
– Παρέχουν την πρόβλεψη και την ευελιξία κλιμάκωσης και την ευθυγράμμιση του κόστους που απαιτείται για την ανάπτυξη και δοκιμή εφαρμογών ή κλιμάκωση στη φιλοξενία εφαρμογών μέσω ευέλικτου μοντέλου «Υπολογισμού-ως-Υπηρεσίας»
– Διαθέτουν απεριόριστους αποθηκευτικούς πόρους για περιβάλλοντα παραγωγής, για backup εκτός γραφείων και λειτουργίες disaster recovery με μοντέλο «αποθήκευση – ως – Υπηρεσία»
– Ενεργοποιούν την ανάπτυξη εφαρμογών και περιβαλλόντων δοκιμής για να δημιουργούν γρήγορα συστήματα με «Πλατφόρμα-ως-Υπηρεσία»
– Συγκεντρώνουν τον έλεγχο,διασφαλίζουν και διαχειρίζονται με ευκολία τα δεδομένα των χρηστών, ενώ διευκολύνουν τη διασπορά και μετακίνηση των εργαζομένων με υπηρεσίες «Virtual Desktop ως-Υπηρεσία»


Τα νέα κέντρα λύσεων παρέχουν το σχεδιασμό για το μέλλον
Η Dell θα ανοίξει 12 Global Solution Centres αυτό το έτος και σχεδιάζει 10 ακόμα για τους επόμενους 18 μήνες, για να προσφέρει περισσότερο ανοιχτές, ικανές και προσιτές λύσεις σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό το παγκόσμιο δίκτυο των κέντρων λύσεων θα παρέχει ένα σημείο στους πελάτες για να ενημερωθούν σχετικά με τις εστιασμένες λύσεις της Dell και την τεχνογνωσία της στον τομέα. Στα Παγκόσμια Κέντρα Λύσεων, ειδικοί της Dell εργάζονται με τους πελάτες για να τους βοηθήσουν να βελτιστοποιούν τα κονδύλια που δαπανούν στην τεχνολογία, ώστε να επενδύουν λιγότερα στη διαχείριση των υποδομών τους και περισσότερα στην καινοτομία αναπτύσσοντας τις επιχειρήσεις τους.


Με δοκιμές τύπου «Proof of Concept» για τη διασφάλιση ότι η λύση θα δουλεύει στο περιβάλλον των πελατών και Architectural Desig Workshops βασισμένα στις εταιρικές ανάγκες των πελατών, τα Παγκόσμια Κέντρα Λύσεων προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες της Dell μια άλλη πηγή για να επιλύσουν τις προκλήσεις των data centre.


Νέες λύσεις για την εικονική εποχή
Η Dell παρουσίασε νέες λύσεις για Data Center Επόμενης Γενιάς, End-User Computing και λύσεις αρχειοθέτησης Email που επιτρέπουν αποδοτικότητα και καινοτομία από τον πυρήνα έως τα άκρα.


Επόμενης Γενιάς Data Center Computing
Dell vStartTo Dell vStart επιταχύνει και απλοποιεί την υιοθέτηση virtualization παρέχοντας έναν απλό τρόπο για την αγορά μιας πλήρους εικονικής λύσης υποδομής η οποία προσφέρεται έτοιμη για εκτέλεση φυσικών και εικονικών φόρτων εργασίας. Με το vStart μια πλήρως λειτουργική λύση εικονικής υποδομής παραδίδεται έτοιμη για την υποστήριξη 100 ή 200 εικονικών μηχανών από ένα σημείο διαχείρισης – περιλαμβάνοντας Dell PowerEdge servers βασισμένους σε επεξεργαστές Intel Xeon, αποθηκευτικά συστήματα Dell EqualLogic, Dell PowerConnect switches, υπηρεσίες εγκατάστασης, hypervisors, και βασικές προσθήκες για τη διαχείριση εικονικού περιβάλλοντος. Η υποδομή παραδίδεται έτοιμη από το εργοστάσιο της Dell στον πελάτη ως μια μονάδα σε rack, με όλα τα απαραίτητα καλώδια. Με τις υπηρεσίες εγκατάστασης που περιλαμβάνονται, το vStart βοηθάει τους πελάτες να δημιουργήσουν την υποδομή που χρειάζονται για να φιλοξενήσουν εικονικές μηχανές. Το Dell vStart υποστηρίζει επί του παρόντος VMware ενώ υποστήριξη για άλλους hypervisors σχεδιάζεται για τα επόμενα τρίμηνα.


Η Dell και η Microsoft ανακοίνωσαν μια τριετή στρατηγική δράση για να βοηθήσουν τους πελάτες να εγκαταστήσουν και να διαχειριστούν τεχνολογίες virtualization και ιδιωτικών cloud. Οι λύσεις διαχείρισης θα βασίζονται στο Virtual Integrated System της Dell, στον Advanced Infrastructure Manager της Dell και στο Microsoft System Center και θα παρέχουν προηγμένη ολοκλήρωση σε φυσικό, εικονικό επίπεδο και στο επίπεδο των εφαρμογών. Οι λύσεις virtualization θα βασίζονται στον Microsoft Windows Server Hyper-V, ο οποίος παρέχει ισχυρές επιδόσεις σε φορτία εργασίας και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας. Οι μελλοντικές λύσεις που θα αναπτυχθούν από κοινού και θα βασίζονται σε hardware, τεχνολογίες διαχείρισης virtualization και στον hypervisor της Dell και σε τεχνολογίες διαχείρισης συστημάτων της Microsoft, θα απλοποιήσουν τη διαχείριση virtualization, θα μειώσουν το κόστος και θα αφαιρέσουν τα εμπόδια στην υιοθέτηση cloud λύσεων.


Έξυπνη διαχείριση δεδομένων
Η νέα λύση αρχειοθέτησης Email και Αρχείων της Dell βοηθά τους πελάτες να διαχειριστούν της ζωτικής σημασίας πληροφορίες για τις επιχειρήσεις τους. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Dell μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις συμμόρφωσης με κανονισμούς και να βελτιστοποιήσουν την αποθήκευση, ενώ αποφεύγουν τα προβλήματα που σχετίζονται με τη σχεδίαση, υλοποίηση και συνεχή διαχείριση μέσω:
– Προ-ρυθμισμένων αρχιτεκτονικών αναφοράς που διευκολύνουν τη σχεδίαση λύσεων, ενώ επιτρέπουν τις απαιτούμενες προσαρμογές βασισμένες στις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη
– Συνεχή υποστήριξη και συντήρηση από ένα μόνο σημείο επαφής, περιλαμβάνοντας το hardware και το software (περιλαμβάνονται και οι ανεξάρτητοι κατασκευαστές λογισμικού – ISVs)


Η προσέγγιση της Dell, διατηρεί την επιλογή των πελατών με παρόχους λύσεων ασφαλούς αποθήκευσης και αρχειοθέτησης (backup και archiving) (Symantec ή CommVault), το επιθυμητό μοντέλο αγοράς (cloud ή στις δικές τους υποδομές) και τις υπηρεσίες που χρειάζονται.


Λύσεις για τελικούς χρήστες
Οι λύσεις desktop virtualization της Dell (DDVS) είναι μια εκτεταμένη σειρά λύσεων που αξιοποιεί τις προεπιλεγμένες υπηρεσίες με ρυθμισμένο και δοκιμασμένο πακέτο hardware και software για να βοηθήσει τους οργανισμούς να εγκαταστήσουν γρήγορα λύσεις desktop virtualization. Οι λύσεις αυτές αντιμετωπίζουν την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και της υλοποίησης που σχετίζεται με το desktop virtualization και το επιταχύνουν ώστε οι οργανισμοί να μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβλητές δυναμικές του σύγχρονου ανθρώπινου δυναμικού που μετακινείται περισσότερο σε παγκόσμια κλίμακα.


Οι λύσεις desktop virtualization της Dell επιτρέπουν στους πελάτες να υποστηρίξουν πρακτικά οποιαδήποτε συσκευή τελικού χρήστη, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με έναν οικονομικά αποτελεσματικό, ασφαλή και προβλέψιμο τρόπο. Η προσφορά βοηθάει τους πελάτες να ικανοποιήσουν τους εταιρικούς τους στόχους αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο παρέχονται οι δυνατότητες στους τελικούς χρήστες, επομένως αυξάνοντας την επιχειρηματική ευελιξία, βελτιώνοντας την εμπειρία τελικού χρήστη και την παραγωγικότητα, ενώ μειώνει τα λειτουργικά κόστη.


Διαθεσιμότητα
– Η λύση Dell vStart είναι διαθέσιμη άμεσα στις ΗΠΑ, ενώ αναμένεται η διαθεσιμότητά της στην περιοχή ΕΜΕΑ στο προσεχές τρίμηνο. Αρχική διαθεσιμότητα στην περιοχή ΕΜΕΑ θα περιλαμάνει τις χώρες: Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία και Ισπανία.
– Η λύση Αρχειοθέτησης Email και Αρχείων είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ με εκτιμώμενη διαθεσιμότητα στο Ην. Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία στο προσεχές τρίμηνο.
– Οι λύσεις Dell Desktop Virtualization είναι διαθέσιμες άμεσα στις ΗΠΑ, ενώ αναμένεται η διαθεσιμότητά τους σε άλλες χώρες αργότερα εντός του έτους.