Η Zegetron κυκλοφορεί μία σειρά τίτλων από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας σε χαμηλές τιμές (49,99 για PS3/ Xbox360 και 29,99 για PC).


Brink_HeroΠριν από δύο χρόνια η Zegetron έκανε για πρώτη φορά ένα πείραμα κυκλοφορόντας το FEAR 2 σε χαμηλότερες τιμές από τις συνηθισμένες, ελπίζοντας ότι το κοινό των Gamers θα αγκάλιαζε την προσπάθεια. Το πείραμα αυτό ήταν τραβηγμένο δεδομένων των ζημιών που θα προκαλούσε η αποτυχία του και δυστυχώς η αγορά δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαίτερα από τις νέες τιμές.


Το πείραμα θα επαναληφθεί με την κυκλοφορία μίας σειράς από τίτλους στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους σε εξίσου χαμηλές τιμές (49,99 για το PS3 και Xbox360 και 29,99 για το PC). Πιθανόν οι συνθήκες να είναι τελείως διαφορετικές από το 2009 και ο κόσμος του gaming να είναι όντως πιο ευαισθητοποιημένος στα θέματα τιμών.


Οι τίτλοι που συγκαταλέγονται στο πρόγραμμα είναι οι έξης:


Brink (PS3, PC, X360 κυκλοφορεί 13 Μαΐου)
Μία φρέσκια και διαφορετική πρόταση Shooter με storyline και γρίφους, το brink συνδυάζει στοιχεία RPG (Πλήρες customization και experience για το χαρακτήρα) με γρήγορη μάχη και κίνηση free running (παρκούρ) όπως βλέπουμε και στο trailer. Το campaign του μπορεί να αλλάξει από singleplayer σε multiplayer όσες φορές θέλουμε και η πρόοδος του χαρακτήρα και της ιστορίας τρέχει παράλληλα τόσο στο singleplayer όσο και online.



Hunted: Demon’s Forge (PS3, PC, X360 κυκλοφορεί 3 Ιουνίου)
Μία ιστορία μεσαιωνικής φαντασίας με ιδιαίτερα βίαιο περιτύλιγμα εξελίσσεται σε μία σειρά από θαυμάσια σχεδιασμένους φανταστικούς κόσμους. Το παιχνίδι συνδυάζει γρήγορη μάχη platform με γρίφους ενώ highlight αποτελεί το co-op multiplayer για 2 παίκτες.



No More Heroes: Heroes’ Paradise (PS3 και PS3 Move κυκλοφορεί 19 Μαΐου)
Το κλασικό και πολυβραβευμένο θαύμα της Grasshopper Manufacture τώρα με HD γραφικά και πολλές αλλαγές και προσθήκες στο PlayStation 3. Κατά πολλούς κριτικούς το καλύτερο action game για το Wii, το No More Heroes είναι ένα διαμάντι που λίγοι μέχρι τώρα στην Ελλάδα είχαν την τύχη να δοκιμάσουν. Η Konami μεταφέρει το No More Heroes στο PlayStation 3 ελπίζοντας ότι το αριστούργημα αυτό από την Ιαπωνία θα εκτιμηθεί και στην Ευρώπη και την Αμερική από το ευρύ κοινό (παίζεται και με απλό χειριστήριο αλλά το PlayStation Move επιτρέπει στον παίκτη να χειριστεί την Beam Katana του ήρωα με εκπληκτική ακρίβεια).



Η Zegetron A.E. δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, έτσι ώστε από τη νέα σεζόν να δούμε περισσότερους τίτλους σε αυτό το πρόγραμμα. Όμως τα κόστη παραγωγής, τα δικαιώματα αλλά και τα προγράμματα που συχνά πρέπει να αγοράσουν οι developers δεν επιτρέπουν σε όλους τους τίτλους να μπουν σε αυτή την κατηγορία.