Το LG Optimus 2X πιστοποιήθηκε από τα Guinness World Records ως το Παγκοσμίως Πρώτο Κινητό Τηλέφωνο που Χρησιμοποιεί Διπύρηνο Επεξεργαστή.


WORLD GUINNESS RECORD PHOTOΑυτό το τεχνολογικό άλμα, εξασφαλίζει στο LG Optimus 2X ταχύτερη και πιο ισχυρή απόδοση, καθώς και εξελιγμένες multimedia λειτουργίες ψυχαγωγίας.


Η LG Electronics Ελλάς, σε συνεργασία με την PUBLICIS Modem και στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του LG Optimus 2X στην Ελλάδα, δημιούργησε ένα microsite με πλούσιο περιεχόμενο. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο www.optimus2x.gr, για να ενημερωθούν για τις δυνατότητες του νέου κινητού τηλεφώνου, να απολαύσουν υλικό από το επίσημο λανσάρισμα του μοναδικού event ταχύτητας που παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς επίσης, και να πραγματοποιήσουν speed test συγκρίνοντας τη ταχύτητα του LG Optimus 2X με το δικό τους smartphone.


www.optimus2x.grTο LG Optimus 2X τρέχει στην πίστα ανάμεσα στα αυτοκίνητα Formula One και το μόνο που χρειάζεται είναι γρήγορα αντανακλαστικά. Πιστή στη δέσμευσή της να εκπλήσσει τους καταναλωτές, η LG διοργανώνει τον πρωτότυπο διαγωνισμό «Πιάστο αν μπορείς» μέσω του micro site. Οι πιο γρήγοροι χρήστες, συναγωνίζονται μέχρι και τις 30 Μαΐου για μια θέση στην κλήρωση, με δώρα ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Grand Prix της Ουγγαρίας (Βουδαπέστη) στις 28 – 31 Ιουλίου 2011 και για ένα από τα 3 άπιαστα LG Optimus 2X.