H νέα δικτυακή κάμερα IP8162P λαμβάνει το βραβείο Camera Excellence Award στη Secutech 2011.


lexis_logoΤο βραβείο “Camera Excellence Award” με το οποίο διακρίθηκε η δικτυακή κάμερα IP8162P κατά τη διάρκεια της Secutech 2011, της σημαντικότερης έκθεσης στον κλάδο της ασφαλείας παγκοσμίως επιβεβαιώνει την κυρίαρχη θέση της Vivotek στο χώρο του Δικτυακής Παρακολούθησης (IP Surveillance) καθώς και την υψηλή αξιοπιστία, την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής και την άριστη απόδοση των προϊόντων της.


Οι κάμερες που έλαβαν μέρος στη διαδικασία εγκαταστάθηκαν σε ένα ιδανικά προσαρμοσμένο περιβάλλον επιτήρησης ώστε να μπορούν να αξιολογηθούν οι αποδόσεις τους κάτω από πραγματικές συνθήκες όπως αλλαγή του φωτός, ισχυρό οπίσθιο φωτισμό, και γρήγορη κίνηση αντικειμένου.


Η προηγμένη δικτυακή κάμερα IP8162P της σειράς SUPREME της VivoTek αναδείχθηκε νικήτρια ανάμεσα σε 19 κορυφαίες εταιρίες του χώρου, καταλαμβάνοντας μία θέση δίπλα σε παγκόσμια αναγνωρισμένες εταιρίες. Οι κάμερες της VivoTek προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού διαθέτουν πλέον προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως φακό P-iris, βοήθεια εστίασης και λειτουργία WDR.