To meteo.gr σε συνεργασία με την Innoetics προσφέρει πλήρες δελτίο πρόγνωσης καιρού εκφωνημένο με τεχνολογία σύνθεσης φωνής για τα ελληνικά.


meteoΒασισμένη στην υπηρεσία SpellCast Feeds της INNOETICS, ο διαδικτυακός τόπος του meteo.gr παρέχει μία μοναδική και καινοτόμο υπηρεσία στους επισκέπτες του, εξυπηρετώντας όχι μόνο τα άτομα με δυσκολία ανάγνωσης, αλλά και κάθε χρήστη που επιθυμεί να ακούσει την πρόγνωση του καιρού από έναν «επαγγελματία εκφωνητή ειδήσεων».


Το ακουστικό δελτίο πρόγνωσης καιρού είναι διαθέσιμο από τον ιστότοπο του meteo.gr και διατίθεται δωρεάν για ενσωμάτωση σε οποιονδήποτε ιστότοπο, αλλά και αναπαραγωγή από οποιοδήποτε ραδιοφωνικό μέσο, με μοναδική υποχρέωση την αναφορά της πηγής. Το δελτίο καιρού παράγεται και ανανεώνεται αυτόματα καθημερινά, από την εγκυρότερη πηγή, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.


Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των εφαρμογών που μπορούν να αναπτυχθούν με βάση την υπηρεσία SpellCast Feeds και την κορυφαία τεχνολογία σύνθεσης φωνής που διαθέτει η INNOETICS.