Εφ’ όρου ζωής υποστήριξη υπηρεσίας πληροφοριών κίνησης από τις συσκευές πλοήγησης Mio Moov Spirit.


MIO SPIRIT 470 & 475_3D Junction_SIDEΗ Mio Technology, σε συνεργασία με την εταιρεία Traffic Nav, ανακοινώνει την υποστήριξη της τεχνολογίας TMC (Traffic Message Channel) για τη γκάμα συστημάτων πλοήγησης Mio Moov Spirit και μάλιστα εφ’ όρου ζωής χωρίς κόστος συνδρομής. Με τη νέα αναβάθμιση, οι συσκευές πλοήγησης Mio Spirit αξιοποιούν το σύστημα TMC, παρέχοντας στους οδηγούς πληροφορίες και real-time μετάδοση της κίνησης στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής (δε συμπεριλαμβάνεται η Αττική Οδός).


Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι συσκευών πλοήγησης Mio Spirit S305, S505, S555, S475 και S575, έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους ακολουθώντας μια απλή διαδικασία, που εκτελείται μέσω του microsite της Mio στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mio.com/greek-tmc. Οι χρήστες, αφού εγγραφούν στην ιστοσελίδα, ενεργοποιούν δωρεάν την άδεια χρήσης της υπηρεσίας Premium TMC και εγκαθιστώντας το Premium TMC patch στη συσκευή τους, μπορούν να λαμβάνουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση και τα συμβάντα στους οδικούς άξονες της Αθήνας.


Προς το παρόν, η υπηρεσία παροχής πληροφοριών κίνησης TMC της Mio είναι διαθέσιμη μόνο για την Αθήνα, ενώ σύντομα αναμένεται η προσθήκη δεδομένων και για άλλες 14 πόλεις της Ελλάδας. Η νέα σειρά συσκευών πλοήγησης Spirit της Mio, η οποία θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στην Ελληνική αγορά, θα είναι εφοδιασμένη με την υπηρεσία παροχής πληροφοριών κίνησης Premium TMC.