Η Xerox και η Cisco συνεργάζονται για να προσφέρουν υπηρεσίες cloud, συνδυάζοντας ευφυΐα δικτύου και διαχείριση εκτύπωσης.


New Xerox Logo Medium ResΗ Xerox και η Cisco ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για να απλοποιήσουν τη διαχείριση της Πληροφορικής, προσφέροντας υπηρεσίες βασιζόμενες σε cloud και λύσεις τεχνολογίας που συνδυάζουν την ευφυΐα του δικτύου και την εκτύπωση.


Στόχος της συνεργασίας είναι να προσφέρει σε πελάτες τις κορυφαίες στην αγορά υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης της Xerox και υπηρεσίες Πληροφορικής για cloud που παρέχονται από εξωτερικό συνεργάτη (ITO) μέσω της υποδομής ευφυούς δικτύου της Cisco. Και οι δύο εταιρείες θα «εξοπλίσουν» τους πιστοποιημένους συνεργάτες με λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τις επενδύσεις τους στην Πληροφορική για να βελτιώσουν την απόδοση και να μειώσουν τις δαπάνες τους.


Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Xerox και η Cisco σκοπεύουν να κάνουν τις εφαρμογές της Πληροφορικής πιο προσιτές και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα των εργαζομένων τους με λύσεις όπως η φορητότητα στην εκτύπωση – η δυνατότητα εκτύπωσης από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο.


CISCO_200Η Xerox και η Cisco συνεργάζονται στις ακόλουθες λύσεις:
– Xerox Managed Print Services (MPS) over Cisco Borderless Networks, οι οποίες ενοποιούν την Πληροφορική και τη διαχείριση εκτύπωσης χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη ασφάλεια δικτύου, τη βελτίωση WAN, καθώς και το λογισμικό Internetwork Operating System (IOS). Η κοινή λύση εποπτεύει την τεχνολογία εκτύπωσης, ενώ μειώνει τις λειτουργικές δαπάνες, προστατεύει εμπιστευτικά δεδομένα από οποιοδήποτε σημείο και αυξάνει την παραγωγικότητα των εργαζομένων με προηγμένες εφαρμογές εκτύπωσης, φορητής και μέσω cloud.


– Xerox Cloud ITO Services βασισμένες σε υποδομή Cisco UCS και Vblock, οι οποίες βοηθούν τους πελάτες να επιταχύνουν την παρουσίαση νέων υπηρεσιών Πληροφορικής, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των εργαζομένων, αλλά και να μειώνουν τις δαπάνες Πληροφορικής μέσω ενός ιδιωτικού, δημόσιου ή υβριδικού cloud. Οι υπηρεσίες cloud που παρέχονται από την ACS, A Xerox Company περιλαμβάνουν την υποδομή ως υπηρεσία (IaaS), υπηρεσίες συμβουλευτικής σχετικά με το cloud καθώς και την ανάπτυξη ιδιωτικού cloud.


– Xerox Mobile Print Solution σε Cisco virtual desktops clients και Cisco Cius™, η οποία δίνει στους εν κινήσει εργαζόμενους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν με ασφάλεια επιχειρηματικά έγγραφα από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα email – συμπεριλαμβανομένων των Cisco virtual desktops clients και Cisco Cius business tablets – σε οποιονδήποτε εκτυπωτή χρησιμοποιώντας λύσεις Cisco Borderless Networks και Wireless LAN για αξιόπιστη και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα από οποιοδήποτε σημείο.


Διαθεσιμότητα
Η Xerox και η Cisco συνεργάζονται με πιστοποιημένους συνεργάτες για να μεταπωλήσουν, να προσφέρουν και να διαχειριστούν τις υπηρεσίες δημόσιου και ιδιωτικού cloud της Xerox σε αρχιτεκτονικές Data Center και Borderless Network της Cisco. Οι υπηρεσίες αυτές, συμπεριλαμβανομένων των IaaS, ιδιωτικών cloud και MPS, είναι περιορισμένης διαθεσιμότητας και προσφέρονται σε πιστοποιημένους συνεργάτες της Cisco. Στόχος της συνεργασίας είναι να προσφέρει σε πιστοποιημένους συνεργάτες νέους τρόπους για τη μείωση των δαπανών καθώς και για καταγραφή της χρήσης της εκτύπωσης από τους πελάτες, ενώ οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της Xerox μπορούν να χρησιμοποιήσουν Cisco Smart Services, όπως το Cisco Smart Care, για να υποστηρίξουν λύσεις δικτύου των πελατών τους. Η λύση Xerox Mobile Print θα είναι προσιτή σε Cisco virtual desktop clients και Cius, μόλις είναι διαθέσιμη.