Η νέα μπάρα ήχου της LG προσφέρει πλούσιο, βαθύ ήχο και αναπαραγωγή δίσκων 3D Blu-ray σε μία ενιαία συσκευή με μοντέρνα σχεδίαση.


HLS56S_SIDEΤο HLX56S είναι ένα εξαιρετικά λεπτό σύστημα ήχου 3D Blu-ray Sound bar νέας γενιάς, που ενσωματώνει 3D Blu-ray player και πολυκάναλα ηχεία σε μία ενιαία συσκευή, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο.


Η κορυφαία ποιότητα και απόδοση κατά την αναπαραγωγή δίσκων 3D Blu-ray στο μικρό και κομψό HLX65S, συνοδεύεται από πλούσιο surround ήχο 4.1 καναλιών, με συνολική ισχύ 430Watt, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία ήχου που γεμίζει το χώρο. Επιπλέον, το ασύρματο subwoofer προσθέτει βαθύ και στερεοσκοπικό ήχο, εξασφαλίζοντας πληρέστερη απόδοση κατά τη θέαση και ακρόαση τρισδιάστατου περιεχομένου. Επίσης, χάρη στις επτά διαφορετικές ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες μέσα από το LG Sound Gallery, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν και να παραμετροποιήσουν τον ήχο του HLX56S ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.


HLS56S_FRONTΠαράλληλα, σε συνδυασμό με την προηγμένη ακουστική τεχνολογία, το μοντέρνο 3D Blu-ray Sound Bar της LG, ενσωματώνει μια πληθώρα επιπρόσθετων σημαντικών χαρακτηριστικών. Ειδικότερα, οι λειτουργίες Smart TV παρέχουν στο HLX56S τη δυνατότητα σύνδεσης με το Internet για την απόλαυση πλούσιου περιεχομένου υψηλής ποιότητας, ενώ μια ευρεία γκάμα εφαρμογών της LG, προσφέρει στους καταναλωτές παιχνίδια, εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικό περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε τηλεοράσεις. Επιπλέον, με το καινοτόμο LG Remote και μια ειδική εφαρμογή για iPhone και Android συσκευές, οι χρήστες μπορούν να χειρίζονται το HLX56S μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Τέλος, το ενσωματωμένο WiFi Direct, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν streaming περιεχόμενο από τον Η/Υ, το smart phone ή άλλες συμβατές συσκευές.


Το HLX56S διακρίνεται για το μινιμαλιστικό σχεδιασμό και το εντυπωσιακό φινίρισμα, ενώ το μεταλλικό πλαίσιο προσθέτει μια μοναδική πινελιά, χαρίζοντας στο 3D Blu-ray Sound Bar της LG μια μοντέρνα αίσθηση χωρίς καλώδια.


Τεχνικά χαρακτηριστικά LG HLX56S
– Αναπαραγωγή 3D δίσκων Blu-ray
– Ήχος 4.1 Ch. Surround με συνολική ισχύ 430W
– Ασύρματο Active Subwoofer
– Wi-Fi Direct
– LG Sound Gallery
– Λειτουργίες πλατφόρμας Smart TV
– LG Remote (Smartphone Remote App)
– 2 θύρες HDMI (In) & 1 HDMI (Out)
– Υποστήριξη ARC μέσω HDMI 1.4
– Υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης iPod / iPhone
– Συνδεσιμότητα WiFi
– Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης: 800 ευρώ