Η ACE-Hellas συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στην εκδήλωση του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ «Ημέρες Καριέρας».


karierasΗ συμμετοχή αυτή επισφραγίζει την έμπρακτη υποστήριξη της σπουδαστικής κοινότητας από την πλευρά της, σε σχέση και με την υπογραφή συμφωνίας με το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ για την εισαγωγή του προγράμματος ARCHLINE XP στο πρόγραμμα σπουδών του. Επιπρόσθετα, η ACE-Hellas πραγματοποιεί στα γραφεία της δωρεάν σεμινάρια για σπουδαστές, προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε φοιτητές και νέους μηχανικούς, εισάγει δωρεάν τις εφαρμογές πληροφορικής για εκπαιδευτικούς λόγους σε ΙΕΚ, ΤΕΙ, Πανεπιστήμια και Πολυτεχνικές σχολές της χώρας και υποστηρίζει τους τελειόφοιτους στις διπλωματικές εργασίες τους.


Η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, η οποία έχει στόχο τη διασύνδεση των σπουδαστών και αποφοίτων με τις επιχειρήσεις, διοργανώθηκε φέτος στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ στην Αθήνα από 29-31 Μαρτίου 2011 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή περισσότερων των 150 επιχειρήσεων και πλήθος σπουδαστών και αποφοίτων.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης η ACE-Hellas παρουσίασε τις δραστηριότητες της εταιρίας, συνέλλεξε βιογραφικά σημειώματα και πραγματοποίησε συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους αυριανούς επαγγελματίες. Σε αίθουσα του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ σπουδαστές και απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα προγράμματα SCADA PRO, το οποίο προσφέρει μια ενιαία πλατφόρμα σχεδιασμού και ανάλυσης κατασκευών για κτίρια από σκυρόδεμα και χάλυβα, και ενσωματώνει το σύνολο των Ευρωκωδίκων με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη λύση για κάθε δομοστατική μελέτη, το ECOLINE, την ολοκληρωμένη εφαρμογή για μελέτες ενεργειακής απόδοσης και κατάταξης κτιρίων και το ARCHLINE XP, το πλέον ευέλικτο πρόγραμμα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και κτιρίων.


Η ACE-Hellas πρόσφατα υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ που αφορά στην εισαγωγή του αρχιτεκτονικού προγράμματος ARCHLINE στο πρόγραμμα σπουδών του. Συγκεκριμένα το ARCHLINE XP θα διδάσκεται στους δευτεροετείς, προς αποφοίτηση σπουδαστές, του Τομέα Σπουδών ART & DESIGN στις Ειδικότητες Τεχνικός Διακόσμησης & Τεχνικός Δομικών Έργων. Η ACE-Hellas παραχώρησε δωρεάν 30 άδειες ARCHLINE XP προκειμένου στην υλοποίηση του προγράμματος εκπαίδευσης.


Το πρόγραμμα ARCHLINE XP προσφέρει μια νέα διάσταση στην αρχιτεκτονική σχεδίαση και αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη αρχιτεκτονική λύση. Απόλυτα ευέλικτο και προσαρμόσιμο στις ανάγκες σχεδίασης του χρήση, επιτρέπει τη σύνθεση του χώρου ή του κτιρίου με βάση έτοιμα τρισδιάστατα «έξυπνα» δομικά αντικείμενα, τα οποία μπορούν να υπακούουν σε συγκεκριμένους κανόνες και παραμέτρους σχεδιασμού, ενώ με την ολοκλήρωση της δημιουργίας κατόψεων έχει αυτόματα δημιουργήσει και το τρισδιάστατο μοντέλο του χώρου ή του κτιρίου συμπεριλαμβανομένης και της προμέτρησης των υλικών. Το όφελος σε χρόνο και προσπάθεια που καταβάλλεται από τον χρήστη είναι ιδιαίτερα σημαντικό.