Το Motorola Xoom το πρώτο tablet παγκοσμίως με λειτουργικό Android 3.0, έρχεται αποκλειστικά από την Cosmote τέλη Μαΐου.


Motorola XOOM_photoΜε δύο βραβεία στην φετινή διεθνή έκθεση τεχνολογίας Consumers Electronic Show 2011 (CES 2011) στο Λας Βέγκας, ως “Best of Show CES” και “Best of Tablet”, το Xoom είναι ιδανικό είτε για δουλειά είτε για ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα tablet που προσφέρει άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα του χρήστη, καθώς μπορεί να διαβάζει τα email του, να ενημερώνει το ημερολόγιό του, να δημιουργεί αρχεία και να τα επεξεργάζεται όπως και στον υπολογιστή του, απλά με ένα άγγιγμα.


Με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1GHz Nvidia Tegra 2 και υποστήριξη Adobe® Flash® Player 10 προσφέρει στο χρήστη εμπειρία πλοήγησης στο internet με μεγαλύτερες ταχύτητες, ψυχαγωγία με πρόσβαση σε αμέτρητες εφαρμογές από το Android Market και gaming με απίθανα γραφικά. Χάρη στην οθόνη 10.1’’ HD widescreen που διαθέτει, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του ταινίες σε υψηλή ποιότητα και να αναπαράγει video HD έως και 10 ώρες. Με κάμερα 5MP, ψηφιακό zoom & led flash, δίνει δυνατότητες λήψης video υψηλής ανάλυσης και προβολής του σε τηλεόραση μέσω της HDMI υποδοχής που διαθέτει.


Tο Motorola Xoom μπορεί κανείς να το αποκτήσει αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTEshops, και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας, φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote Internet On The Go. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τη συσκευή πρώτοι με προ-παραγγελία στην ιστοσελίδα της Γερμανός, στο www.germanos.gr.