H ευφυέστερη εμπειρία πλοήγησης Ginius Driver διατίθεται αποκλειστικά στα Καταστήματα Forthnet.


FORTHNET GEOINTELLIGENCEO Όμιλος Forthnet και η Geointelligence (GI) παρουσιάζουν για πρώτη φορά, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet, το ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης Ginius Driver – Don’t Panic Edition, εγκαινιάζοντας έτσι την συνεργασία τους.


Όσοι επισκεφθούν ένα από τα 135 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το σύστημα πλοήγησης Ginius Driver σε ένα Free Drive Demo.


Όσοι το αποκτήσουν, παίρνουν δώρο την εφαρμογή Mapper Lite, ένα ακόμα έξυπνο προϊόν της geointelligence για τη διαχείριση αγαπημένων σημείων του Ginius Driver-Don’t Panic Edition από το PC.


H πρώτη Ginius συσκευή, με μεγάλη οθόνη 5’’, υψηλή ανάλυση WVGA 800X480 και ενσωματωμένο δέκτη TMC.
Με τους καθιερωμένους χάρτες της geointelligence στην πιο πρόσφατη ενημέρωση του 2011, με στοιχεία επιτόπιας συλλογής σε 500 πόλεις της Ελλάδας, επικαιροποιημένα δεδομένα Αττικής, και πολλά άλλα «έξυπνα» χαρακτηριστικά.


To Ginius είναι ένα λογισμικό με πρωτότυπες δυνατότητες προγραμματισμού, ασυναγώνιστη ταχύτητα υπολογισμού διαδρομής, πρωτοποριακό τρόπο αναζήτησης όλα-σε-ένα, αυτόματη Ρύθμιση Δακτυλίου, απλές και άμεσες φωνητικές οδηγίες, αυτόματη εμφάνιση κοντινών σημείων στη διαδρομή, εύκολη αναζήτηση και οργάνωση αγαπημένων και δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών από τη Geointelligence.


Η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ Forthnet και Geointelligence εγκαινιάστηκε με μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Forthnet Καλλιθέας, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011.