Η Geotech, η οποία κατέχει πρωτεύουσα θέση στην αγορά τοπογραφικών οργάνων στην Ελλάδα, επέλεξε το WebCRM της Interworks.

geotechΜε την βοήθεια του WebCRM της Interworks, οι εργαζόμενοι της Geotech μπορούν να διαχειριστούν bundle προϊόντα, να παρακολουθούν τις εργοστασιακές εγγυήσεις και τα service των πελατών, μαζί με τους σειριακούς αριθμούς των προϊόντων και των εξαρτημάτων (serial & part numbers), το ιστορικό τεχνικών βλαβών, να καταγράφουν το χρόνο που ασχολήθηκαν με τον κάθε πελάτη και να εκτυπώνουν αυτόματα το δελτίο εργασίας.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η δυνατότητα παρακολούθησης και διαχείρισης των συμμετεχόντων στις ημερίδες και στα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρία ανά την Ελλάδα, για την παρουσίαση των προϊόντων.
Τέλος οι στατιστικές αναφορές που μπορούν να προκύψουν από το σύστημα, θα δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση και τα στελέχη να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τον πιθανό τζίρο βάσει ευκαιριών/προσφορών (pipeline), τους τζίρους των πελατών, τους πελάτες με το μεγαλύτερο τζίρο, τη στοχοθεσία των πωλητών κ.α. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν οι ίδιοι αναφορά για κάθε στοιχείο που υπάρχει μέσα στο WebCRM, εύκολα και γρήγορα.