H General Data Business (GDB) A.E. ανανέωσε την πιστοποίησή της σαν Cisco Silver Certified Partner.


gdblogoΜε τη πολύχρονη αυτή πιστοποίηση αποδεικνύεται η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει η GDB, από τη φάση του σχεδιασμού και της προμήθειας μέχρι την εγκατάσταση και την υποστήριξη λύσεων Unified Communications, Security, Wireless και Borderless Networking με προϊόντα και τεχνολογίες της Cisco.


Επίσης, η GDB έλαβε για πολλοστή φορά τη διάκριση Cisco Channel Customer Satisfaction Excellence, που αποτελεί την υψηλότερη διάκριση που μπορούν να πετύχουν οι συνεργάτες της Cisco στα πλαίσια του προγράμματος Cisco Channel Partner Customer Satisfaction. Η αξιολόγηση βασίζεται στα αποτελέσματα μετρήσεων της ικανοποίησης των πελατών, οι οποίες γίνονται ανά τρίμηνο και ανά γεωγραφική περιοχή (Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας), συνυπολογίζοντας τις βαθμολογίες του κάθε συνεργάτη για το συγκεκριμένο τρίμηνο με την απόδοση των προηγούμενων τεσσάρων τριμήνων.


Η GDB είναι μία από τις λίγες εταιρείες στην ελληνική αγορά που έχει πιστοποιηθεί σαν Cisco Silver Partner, έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία μερικά από τα μεγαλύτερα έργα προηγμένων τεχνολογιών της Cisco.