H Xerox Hellas συμμετέχει για ένατη φορά στην έκθεση Graphica 2011, τη μεγαλύτερη έκθεση γραφικών τεχνών στην Ελλάδα.


New Xerox Logo Medium ResΚατά τη διάρκεια της έκθεσης, που θα υποδεχτεί τους επισκέπτες της από τις 6 μέχρι τις 9 Μαΐου, στο χώρο του Metropolitan Expo, η Xerox θα εστιάσει σε εργαλεία που συμβάλλουν καθοριστικά στα σχέδια για ανάπτυξη κάθε επιχείρησης, ακόμη και εν μέσω μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από πολλές προκλήσεις.


Κοινό γνώμονα των λύσεων που θα παρουσιαστούν στη φετινή Graphica αποτελεί η φιλοσοφία “Ready for Real Business” της Xerox, η οποία σηματοδοτεί το ρόλο της εταιρείας ως ενός συνεργάτη που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να επικεντρωθούν στο κύριο αντικείμενο της εργασίας τους, απαλλαγμένοι από τη σπατάλη χρημάτων και χρόνου που επιφέρουν οι αναποτελεσματικές διαδικασίες. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, στο επίκεντρο της παρουσίας της Xerox στη Graphica 2011 θα βρεθούν λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο αποδοτικές αλλά και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε νέες αγορές.


Με τη φιλοσοφία “Ready for Real Business” να συνοψίζεται στο τρίπτυχο “Right technology, right workflow, right business model”, οι επισκέπτες του περίπτερου της Xerox στη Graphica θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας, που καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε περιοχές όπως: Digital Color Press, Digital Publishing, Digital Print Shops, Wide Format, Emerging Applications.


Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Xerox διοργανώνει επίσης στο περίπτερό της (περίπτερο 702, hall 3) αποκλειστικές ειδικές παρουσιάσεις, απαραίτητες για όλους όσους θέλουν να διευρύνουν τη γνώση και τις προοπτικές τους στο ψηφιακό επιχειρείν. Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο site www.xerox-ekdiloseis.com/rbl/graphica2011.