Όλοι οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους «πλανήτη» μέσα από τον εντυπωσιακό νέο τίτλο του Playstation 3!

littlebigplanetΑπό τις 7 έως και 9 Νοεμβρίου όλοι οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Little Big Planet, τον νέο διαδραστικό τίτλο του Playstation 3. Στον κόσμο του Little Big Planet, η δημιουργικότητα είναι μέρος του gameplay και το παιχνίδι είναι κομμάτι της δημιουργικής εμπειρίας. Με άφθονες περιοχές για εξερεύνηση, δημιουργικά εργαλεία για συλλογή και γρίφους προς επίλυση το Little Big Planet, προκαλεί τους gamers να προσωποποιήσουν τον ήρωα του παιχνιδιού, τον Sackboy, να διασχίσουν κάθε πλανήτη όπως αυτοί επιθυμούν, διαφοροποιώντας και δημιουργώντας στοιχεία ενώ κινούνται.
Οι επισκέπτες του The Mall Athens θα μπορούν να περιηγηθούν στον κόσμο του Little Big Planet μέσα από ένα φαντασμαγορικό σκηνικό. Η πρωτότυπη ομάδα του Little Big Planet, θα σας υποδεχτεί στον πλανήτη που η δημιουργικότητα και η φαντασία συναντούν την διασκέδαση και το παιχνίδι, βοηθώντας σας να βιώσετε πραγματικά το παιχνίδι.
Το Playstation 3 και το Little Big Planet σας περιμένουν στο The Mall Athens για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε τον δικό σας «μικρό, μεγάλο πλανήτη», να σχεδιάσετε και να ντύσετε τον αγαπημένο σας Sackboy έτσι ακριβώς όπως η φαντασίας σας, σας το υπαγορεύει…..