Ένα οικονομικό επιτραπέζιο PC χωρίς tower αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα η Asus, καθώς η οθόνη αφής του EeeTop κρύβει στο εσωτερικό της έναν πλήρη υπολογιστή!

asuseeetopΠολλοί από εσάς ίσως γνωρίζουν τα Asus EeePC, οικονομικά laptop λίγο μεγαλύτερα από το μέγεθος μιας παλάμης. Η πετυχημένη συνταγή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της και στον χώρο των επιτραπέζιων υπολογιστών με το Asus EeeTop. To EeeTop θα έχει οθόνη αφής 15.6 ιντσών και θα βασίζεται στην πλατφόρμα Atom της Intel. Θα είναι εξοπλισμένο με 1GB μνήμης και 160GB σκληρού δίσκου, ενώ τα πάντα θα βρίσκονται ενσωματωμένα στην οθόνη του υπολογιστή, δίχως να χρειάζεται να καταλάβετε χώρο με κάποιο αντιαισθητικό και ογκώδες tower.
Παράλληλα, το Asus Express Gate θα επιτρέπει το άνοιγμα του PC σε περιβάλλον linux μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Τέλος, στα τεχνικά χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου desktop της Asus συναντάμε επίσης, 6 USB ports, Gigabit ethernet, 802.11b/g/n network, card reader, webcam και μικρόφωνο. Όλα αυτά, μέσα σε μια κομψή LCD οθόνη, για να μην σπεύσετε να θεωρήσετε πως απλώς η Asus κόλλησε ένα monitor πάνω σε ένα tower!