Η Huawei παρουσιάζει το όραμά της για την επόμενη δεκαετία, μαζί με την αναπτυξιακή της στρατηγική.


Huawei Logo 200 200.gifΗ Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές τηλεπικοινωνιακών λύσεων στον κόσμο, στο πλαίσιο του συνεδρίου Eighth Annual Global Analyst Summit παρουσίασε το όραμα της για την τηλεπικοινωνιακή αγορά των επόμενων 10 χρόνων, και τη στρατηγική που θα την βοηθήσει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.


Με την αυξανόμενη σύγκλιση μεταξύ τεχνολογιών πληροφορικής (IT) και επικοινωνίας (CT), η Huawei έχει ξεκινήσει την εφαρμογή της τριπλής στρατηγικής “Cloud-Pipe-Device” στοχεύοντας στην παροχή απλών λύσεων για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες, και καταναλωτές, προκειμένου να επεκτείνει τους ορίζοντες της τηλεπικοινωνιακής αγοράς, και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την ανάδειξη της αγοράς ICT (Information Communications Technology).


Ο κ. Richard Yu, Chief Marketing Officer της Huawei δήλωσε σχετικά: “Η Παγκοσμιοποίηση, πραγματικά έχει υπερβεί κάθε σύνορο, και μια ολοκληρωτικά ψηφιακή κοινωνία έρχεται στο προσκήνιο με τηλεπικοινωνιακές εφαρμογές στο επίκεντρο, όχι μόνο της επικοινωνίας, αλλά και άλλων τομέων. Αυτή η τάση, φέρνει σημαντικές ευκαιρίες τόσο για τη Huawei, όσο και για την τηλεπικοινωνιακή αγορά εν γένει.”


Τα τελευταία 20 χρόνια, η τεχνολογική εξέλιξη σε μια ψηφιακή κοινωνία, έχει φέρει σημαντική ανάπτυξη για τις τηλεπικοινωνίες. Όμως η παραδοσιακή τηλεπικοινωνιακή αγορά, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, και επαναπροσδιορίζεται, μεταφέροντας το επίκεντρό της από τις υπηρεσίες φωνής στις υπηρεσίες δεδομένων, από communications pipe σε ανάπτυξη περιεχομένου, από επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο σε επικοινωνία μεταξύ μηχανημάτων, και από CT σε ICT. Όλες αυτές οι αλλαγές αναμένεται να επιφέρουν τρομερές ευκαιρίες ανάπτυξης για την τηλεπικοινωνιακή αγορά.


Προκειμένου να εκμεταλλευτεί αυτή την τάση, και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας αυτής εποχής, η Huawei έχει αναπτύξει λύσεις cloud computing και έχει εξελίξει στρατηγική “Smart Device, Simple World” ώστε να μπορέσει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση end-to-end ICT που εστιάζει συγχρόνως σε cloud computing, δίκτυο, και συσκευή.


Η Huawei παρουσίασε επίσης τη νέα οργανωτική της δομή, που επικεντρώνεται στους 3 αυτούς πυλώνες ανάπτυξης και θα την βοηθήσουν να επεκτείνει περεταίρω την παρουσία της σε παρόχους, θα ενδυναμώσει το brand των συσκευών, και αναπτυχθεί στον τομέα Ολοκληρωμένων Επιχειρηματικών Λύσεων.