Η έκδοση 1.7 προσφέρει στους οδηγούς ανανεωμένες πληροφορίες χάρτη και έξυπνο υπολογισμό διαδρομής, μέσω της τεχνολογίας IQ Routes.


TomTom-CMYK_R-logoΗ έκδοση 1.7 της δημοφιλούς εφαρμογής είναι διαθέσιμη για να επιτρέψει στους χρήστες iPhone να αξιοποιήσουν τους πιο ανανεωμένους χάρτες καθώς και την τεχνολογία ΙQ Routes.


Τα καινούργια χαρακτηριστικά της έκδοσης 1.7 της εφαρμογής της TomTom για το iPhone περιλαμβάνουν:
– Νεότερους, ανανεωμένους χάρτες TomTom: Καθώς το 15% των δρόμων κατά μέσο όρο αλλάζει κάθε χρόνο, η καινούργια εφαρμογή TomTom έρχεται με τον πιο ανανεωμένο χάρτη.
– Map Share: Ο δωρεάν τρόπος να πραγματοποιείτε αλλαγές στον χάρτη και να επωφελείστε από ανανεώσεις που γίνονται από τους χρήστες TomTom κάθε μέρα.
– IQ Routes: Βασίζεται στην πραγματική μέση ταχύτητα που έχει καταγραφεί για να υπολογίσει με ακρίβεια τον εκτιμώμενο χρόνο που θα διαρκέσει η διαδρομή σας, λαμβάνοντας υπόψιν τις ώρες αιχμής, τα φανάρια και άλλα εμπόδια.


Για περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή της TomTom για το iPhone επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.tomtom.com/el_gr/products/mobile-navigation/tomtom-app-for-iphone/index.jsp.


Η καινούργια έκδοση του λογισμικού της TomTom είναι διαθέσιμη δωρεάν για τους πελάτες που διαθέτουν ήδη την εφαρμογή TomTom για το iPhone. Για καινούργιους χρήστες η εφαρμογή TomTom για το iPhone με Ελληνικούς χάρτες είναι διαθέσιμη στην τιμή των €49.99.


Οι καταναλωτές μπορούν τώρα να κερδίσουν μια εφαρμογή TomTom για το iPhone ή ένα Via 120 συμμετέχοντας στον πασχαλινό διαγωνισμό της TomTom στη σελίδα TomTom Greece στο Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://gr.tomtompromo.com. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 1η Μαΐου 2011.